第95屆奧斯卡電影金像獎 賽後討論

788 回覆
6 Like 9 Dislike
要幾耐先知道今年收視升定跌?
兒時男神黎
好charm好有觀眾緣
佢套泰山我細個時個個星期都要開埋黎
見佢地呢10幾年既遭遇同經歷真係好sad
成晚都係呢個廣告,
原來可以賣比兩個電視台播, 以前大台都成日播
Brendan瘦返好D
又諗起GB編劇定導演老作自己呀爸同個黑人好friend 仲要寫到人同黑人族群好大隔閡,但明明人地係馬丁路德金隔離遊行
一見人話唔好睇就屈人睇唔明既人,呢啲既人真係好識睇戲
閪台播過幾次已經冇播,畫質又矇
反而Viu播嘅高清版畫質靚好多
佢只係肥左, 塊面唔算多紋(可能肥左谷平D紋),
如果瘦返都會係靚阿叔
mummy
證明有好劇本, 真係唔介意政治正確/唔正確
最靚仔時期
真, 頭先廣告好高清, 我以為係修複版(雖然只係廿幾年)
lady gaga oscar表演暫時都係a star is born / sound of music最深刻
Top Gun主題曲都係第一集嗰兩首歌 "Take my breath away" 同埋 "Danger Zone" 經典

閪台已經冇能力好似以前明珠930年代買咁多好片
頭髮呢
四個婚禮一個葬禮男主角Hugh Grant
呢個版最尾無端端變call of duty,再係exactly 最尾一秒死左真係好撚做作
andie macdowell原來就係4個婚禮一個葬禮嘅女主角
而且仲大過hugh grant兩年, 難怪grant話自己成塊包皮咁
依家先發現babylon冇配樂獎 call me manny loop左勁多次
冇睇明珠台好耐, 所以都唔知佢而家播D乜,
連oscar都唔敢直播, 更冇籍口比我睇佢
如果係俄佬東面依家比普京拉去做炮灰既蒙古佬拎佢地會唔會比人叫華裔
其實今年算係高質
無時間綵排掛住拍Joker2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞