香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #22

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
戲院開返未
太古MM moments
仲有冇包小食汽水
同埋舒唔舒適
嘉禾又黎唔神秘既神秘場
洲立入咗寫9月,即係月尾啦
屌 台灣八月都已經上,遲人地成個月
台灣都係9月尾喎
百記點解越做越霉
設備超舊,戲院超細,又開始越執越多
The One 都退埋場
sing sing rabbit唔係日本妹吧

本來百記首戲院禮儀歌一致好評仲唱到上金像獎
係二汶唔知發咗咩癲百記俾人炸版先搞到宜家咁啫
大陸百記有播普通話版,宜家香港應該係播俾自由行睇
百記唔夠有大財團撐腰的MXL同X皇砌啦
講到DUP同退場退得快一定係CC
而家MCL 都播番任達華
都好明顯係比芝麻人睇
佢地最鍾意影戲飛+ 螢幕
再唔係拎電話出黎睇下微信
台灣8月尾係重上第一集
唔關政見事 好多年前都已經覺得首歌好難聽
以前一直諗緊首歌係邊間教會 都係舊年先知道原來係道教教會
#去夜啲 🌙 限定睇戲優惠 🌙
由9月4日- 27日,全線12間百老匯戲院推出驚喜劃一價📣晚晚9pm後場次戲票只售 $50 ‼️

再夜啲想睇戲?仲有旺角百老匯 #午夜場超旬價,11pm後只係$35 !

大家記得快啲Tag 埋朋友一齊睇戲啦!

買飛依邊: https://cinema.com.hk/tc

.
.
.

*以上優惠不適用於VIP院、4DX電影、IMAX電影、特備節目、電影節及與片主有特別協議之電影.優惠不可兌換現金及不可與其他優惠同時使用.百老匯院線保留最後決定權

#期間限定 #睇戲優惠 #驚喜劃一價 #越夜越精彩 #百老匯院線 #broadwaycircuit
中左今個星期六安樂神秘試映會,有冇Ching知道係乜戲?

恭喜您被選中出席安樂影片神秘試映會(9月9日)
似#963 巴打講果套,咁我skip唔去睇浪費精神時間
https://www.instagram.com/p/CwzleJGLoxT/

全新 MCL AIRSIDE 戲院,佔逾 33,000 平方呎,設有 7 間影院,提供 900 個座位,更特設 LUXE: A RealD Experience 巨幕影院,內置19米乘9米的革命性 RealD 終極銀幕(RealD Ultimate Screen),進階的製作技術令 2D 及 3D 電影的影像均加倍傳真,配合杜比全景聲音響系統,呈現頂級巨幕體驗!
對家唔係做生意咁 唔care蝕錢都要搶戲院
點做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞