香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #22

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
未見有戲院抽起套戲,官方fb尋晚都仲出緊po
香港通常唔會,IMAX 習慣只上最新片。

有些電影第二週就被取代,所以看 IMAX 要好快手。
除咗topgun
IMAX Oppenheimer 延長一週係只限美國定全球?
香港幾好收做到死
淨係得星期六日得閒
Barbie 同Oppenheimer imax都未睇
幾時先有位
下星期係唔係轉GT冇Oppenheimer
澳門英皇好多位
Oppenheimer 咁好收
GT應該都係攝得一兩場
https://www.facebook.com/moviemoviebybc/posts/pfbid0Q6sq8ap4t5LtxrXuBpcMeTB7wrTdr9uWZVBw6Tqm9vG3G2uUKWqShsJSVLmfPheRl

#MMMembership【#限時優惠!】MOViE MOViE會員入會/續會半價優惠
為慶祝MOViE MOViE成立11週年,MOViE MOViE將於2023年8月1日至9月30日期間推出會員入會及續會半價優惠。申請成為MOViE MOViE戲院會員或者續會^,更可盡享各種精彩禮遇*,包括:
🎦 入會及生日獲百老匯院線贈券2張
🎦 百老匯院線正價戲票至八折優惠
🎦 積分獎賞計劃正價戲票買一送一優惠
🎦 藝團演出門票折扣
🎦 指定商戶全年購物及餐飲優惠
🎦 指定正價美食套餐低至八折優惠
🎦 優先參加MOViE MOViE活動及特別場
^限時優惠期內,會員最多可在有效期到期日前一年內進行提前續會。
*會籍優惠受條款及細則約束,詳情參閱MOViE MOViE網頁。
請即登記
.下載「Broadway Circuit 百老匯院線」手機應用程式並登記成為MOViE MOViE會員:www.moviemovie.com.hk/zh/membership
.親臨MOViE MOViE戲院票房即場登記
百老匯會員積分其實係咪廢
上面講入會我抽起左唔特別講

有人問就直接貼翻出黎啦

百記會員問題唔係儲分難度,係個用分機制:扣分係買一送一
假設習慣單拖睇戲,
你有幾可係一次過睇兩套戲?

所以,有下面情況出現先好入呀...
1)發現自己會成日去bc睇
2)多數有人陪
3)約親都係百記就腳
如果係呢啲情況多而決定入會,百記生日額外送100分其實勉強叫送飛既,即係一年2.75張飛(2贈劵/一次買一送一)

Thankyou巴打
一直都懷疑咗好耐啲分有乜用
咁啱見到上面有人講開
終於有答案
結果係開泡菜既
其實英皇仲廢,得一張生日劵

Token 只限換買一送一只限同一場,或者小食$25,間唔中有會員場兩年後到期
有HSBC VS直接星期一至四買一送一
多數去英皇就係為咗睇IMAX

百記分唔會過期早場/星期二先用買一送一換兩場飛抵

一個人睇兩套戲唔係問題但20蚊先得1分,啫係差唔多睇15套戲先送多張
睇AFF同其他特備節目好快就儲夠分啦
AFF
開賣嗰時你入到個網又load到會員嘅話咪ok囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞