香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #22

1001 回覆
9 Like 9 Dislike
bc firm左播35mm版nolan
但Nolan 要睇imax wor
Why not both
哪有錢
應該係哪有時間6個鐘
百記D 300蚊Coupon賣極都仲有
2023年新片上映時間 更新至 4.7.2023
Source: 各院線網頁即將上映資料
(如有錯漏歡迎更正)

7月6日
月之圓缺
看不見聽不見也愛你
Elemental (元素大都會)
7月8日
Mission: Impossible - Dead Reckoning - Part One (職業特工隊 : 死亡清算 上集)

7月13日
疫起
貴公子
守護天使的失格
Insidious: The Red Door (兒凶:血色大門)
Blind Willow, Sleeping Woman (隨盲柳入眠的女人)

7月20日
惠子的凝視
老公死亡筆記
Barbie (Barbie 芭比)
Oppenheimer (奧本海默)

7月27日
東京復仇者
掃毒3:人在天涯
名偵探柯南 黑鐵的魚影

8月3日
電影多啦A夢:大雄與天空的理想鄉
Haunted Mansion (鬼咁多大屋)
Meg 2: The Trench (極悍巨鯊2:深溝)

8月10日
喜歡這個我
全個世界都有電話
Gran Turismo (GT 跑車浪漫旅)
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mathem (忍者龜:變異危機)

8月17日
租嚇

8月24日
請問,還有哪裡需要加強
青春豬頭少年不會夢到嬌憐外出妹

8月31日
The Equalizer 3 (叛諜裁判3:終極一戰)

9月14日
東京復仇者2 血腥萬聖節篇–命運

9月21日
Dumb Money (玩謝華爾街行動)

9月28日
The Creator (A.I. 創世者)

10月5日
Kraven The Hunter (狂獸獵人格力文)

10月19日
Killers of the Flower Moon (花月殺手)
一係生意唔好所以keep住 一係本身就冇乜人買
可以轉頭就執笠
indiana jones 洗唔洗睇imax ?
職業特工隊用唔到
補錢都唔得?
唔得
indiana jones用唔用到?
可以
唔洗
得一張贈劵唔得,其他130coupon補錢就得
唔係wor…

我今日去櫃檯買用換票證,佢唔俾我用
話片商話頭一個星期唔用得
會唔會係職員搞錯

官網都淨係寫贈券唔用得

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞