[四月新番] 寵物小精靈 2023

998 回覆
16 Like 46 Dislike
隻火鱷唔可以進化

錯圖
隻野本身個設定係唱歌鱷魚, 1階頭頂上面係火, 2階會頭頂d火會追加額外靈魂而且係隻蛋, 3階隻蛋會孵出黎變做火鳥, 平時會1齊唱歌和音, 戰鬥時會幫手攻擊, 隻鱷3階身體係類似音箱咁既野, 用黎伴奏, 疑似有黑白音鍵或風琴果種有弧度又有音鍵果種, 整體設計個概念係幾好, 但最多人接受唔到係3階個禿頭, your face your fate
同埋動畫隻鱷又要追求強大+唱歌, 99.99%會進做3階, 真係要睇動畫個表現, 可能最終隻野會有反差萌or睇慣順眼左接受左
貼貼,指兩人之間關係和互動十分親密,包括愛情、親情、友情等,主要是用來形容兩個女生之間的愛情。
其實收視率跌有咩咁出奇依家啲細路越來越多娛樂,仲會睇嘅大人返緊工多數上網睇返,重未計啲海外觀眾
咪係
OP多咗烈空坐
女仔第一主角
黑人(?)第二主角
世界政治正確大趨勢
曬燶少少就黑人
亞洲女仔黑人男仔鬼佬領導
設定係沖住美國市場的
唔考慮係咪曬燶的話, 佢似brown多過black lor
小剛
roy個膚色太白會唔襯佢個形象, 認真
明明Roy先係亞洲人,佢關都出身
Liko帕底亞出身,點解又變亞洲人
睇名

Riko/rico係日本女名可以話係paldea出生的亞洲人
原本paldea係西班牙作靈感但係西班牙語rico係男名

roy估計都係關東出生的non asian
其實幾好睇
就咁睇新葉喵性格係內斂慢吞吞馬虎冷靜其中一樣?
roy屋企係關東, +未出過島, 咁咪100%關東人(除非玩領養), 而佢膚色似東南亞, 黑人會再黑d例如岩99個主人咁
我覺得呢齣好唔Pokemon
係幾好睇但係好似睇緊第二套野咁

冇左小智同team rocket 就硬係差d
快鬼d完左呢個編佢出番小智好過啦
比佢退休啦
支持,呢套真係幾悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞