歐洲歌唱大賽 Eurovision Song Contest Liverpool 2023 討論區

1001 回覆
12 Like 3 Dislike
200萬啦
好差咩其實 係唱得嘛嘛,不過首歌幾catchy,尤其對比前面幾首,又有熱舞
薑巴
終於睇返兩晚紅重播
比較鐘意葡萄牙同slovenia
想問你知唔知點投票
Unicorn呢?見youtube勁多views
You can vote for your favourite Eurovision song via the app, phone and SMS (via details on screen), and esc.vote.
https://eurovision.tv/about/voting
最主要係呢首歌本身都係靠關係入圍
都係 唔係佢哋就瑞典
依家係睇佢哋會唔會砌得低瑞典
Semi聽唔算太差
同埋都叫靚女
屌,已上腦,對住手機都忍唔住cha cha cha
Niinku cha cha cha
唔識芬蘭文都想跟住唱
佢個理論唔錯
計邊個國家多海外僑胞
砌實砌到 輿論上Loreen無Käärijä咁勁
我覺得瑞典而家似同獨角獸同咿呀咿呀鬥
屌唔記得咗呢個 you wanna see me dance個陣起哄
好有型
Unicorn 同 chachacha 有冇做過……
https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

個勢會係露LIN贏JURY,查查查贏PUBLIC VOTE 但露LIN贏得多D……?
Wanna dance with her啦直情
原來過左身
芬蘭人supportive起上嚟都真係幾痴線
https://www.instagram.com/p/CsJELrhti7j/?igshid=ZWQyN2ExYTkwZQ==
屌死link
Mae Muller把聲好恐怖
浪費晒隻歌
聽佢唱完真係收番覺得佢入前十個prediction
又係啲studio singer
佢之前有首歌叫Better Days超紅
點知一搵啲live片段嚟睇 嘩炒車咁嘅喂
啲人仲要留言讚佢good vocal
????????
想知點解要揀佢出賽相信英國唱得好過佢嘅人大有人在
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞