[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 40 , 宇宙22

567 回覆
16 Like 2 Dislike
其實一直想睇拉打小說 有沒有網上資源睇

書局有得買中文版 但係唔知去邊度有得down

唔好咁懶啦,去買仲好
玩到咁大將日本一分為三

今次條腰帶主角自己研究,bottle又係自己整?

日本一分為三
但其他拉打都係食花生

又不如諗下其他拉打唔食花生可以做到乜

起碼清左自己個區啲怪先
雖然啲幹部點都會搵主角
我當kuga 龍騎 ooo fourze drive ghost冇左變身能力
都重有agito(g3小隊)kiva 響鬼組織 電王 w ex aid可以清下怪掛

但舊平成同新平成都唔係同一個世界觀

新平成都唔少戰力
W ex aid gaim(提子 蜜瓜 榴槤 栗子 核桃)
Drive打唔到都重有chaser
Ooo 打唔到都重有birth

鎧武個堆除左提子同神橙之外應該冇得變身

仲有蕉爺個跟班

出咗本小說講後日談 差唔多個個都攞得返條帶同粒鎖

原來係咁

唔好咁懶啦,去買仲好

買實體書支持下

唔好咁懶啦,去買仲好

買實體書支持下

鎧武有中文版未?

唔好咁懶啦,去買仲好

如果有digital都幾吸引
現代人鐘意睇芒
搭車又睇得 手機又睇得

不過現實係冇
去買實體書吧啦

唔好咁懶啦,去買仲好

如果有digital都幾吸引
現代人鐘意睇芒
搭車又睇得 手機又睇得

不過現實係冇
去買實體書吧啦

好似amazon有電子版 不過係日文

唔好咁懶啦,去買仲好

買實體書支持下

鎧武有中文版未?

未知
Kuuga去到Wizard為止得Kabuto Kiva Decade同W未有中文版
其實drive個年大森p抽番a哥出黎拍外傳
今年ex-aid又突登抽番財團x出黎
加埋w有新漫畫
Build會唔會仲有機會同w嘅野有連動?

玩乜?

玩乜?

街機

玩乜?

街機

會展?

玩乜?

街機

會展?

動漫節
ZOMBIE同PUZZLE呢家炒到幾錢嫁?仲要老社長腰帶呢家幾錢到嫁

zombie要set定咩?
puzzle全新350冇走雞
老社長都要600up
btw 歡迎入上面tg gp度交流玩具情報

想就咁要ZOMBIE卡帶果隻 有人賣可以今日交易

起碼清左自己個區啲怪先
雖然啲幹部點都會搵主角
我當kuga 龍騎 ooo fourze drive ghost冇左變身能力
都重有agito(g3小隊)kiva 響鬼組織 電王 w ex aid可以清下怪掛

新平成都唔少戰力

chase復活咗?

打錯 Mach 先arm

諗呢D真係諗到腦爆,仲衰過搵一大堆格硬黎既問題填坑

btw 見到新拉打個主角簡介咁天才型,諗返好似好耐冇呢種主角? (永夢唔計

BUILD個世界觀玩到咁大,就已經無可能同其實拉打係同一世界觀到共存啦,其實每年年尾既大戰都有穿越之嫌,同埋咁多代拉打既故事好似都係發生係東京,咁東京應該亡左都

Build個編劇係咪第一次作拉打劇本?

新平成都唔少戰力

chase復活咗?

btw 見到新拉打個主角簡介咁天才型,諗返好似好耐冇呢種主角? (永夢唔計

BUILD個世界觀玩到咁大,就已經無可能同其實拉打係同一世界觀到共存啦,其實每年年尾既大戰都有穿越之嫌,同埋咁多代拉打既故事好似都係發生係東京,咁東京應該亡左都

Build個編劇係咪第一次做主編?
https://www.youtube.com/watch?v=VkEl3M53bCg

超正

松田把聲真係好正
其實drive個年大森p抽番a哥出黎拍外傳
今年ex-aid又突登抽番財團x出黎
加埋w有新漫畫
Build會唔會仲有機會同w嘅野有連動?

唔係19分之1

平成最後一位拉打仲唔玩盡啲?

新平成都唔少戰力

chase復活咗?

Build個編劇係咪第一次做主編?

特攝係第一次
以往寫開日劇同電影,電車男(日劇)同熱血高校兩套經典作都係出自佢手
https://www.youtube.com/watch?v=VkEl3M53bCg

超正

松田把聲真係好正

我懷疑佢拍戲未埋位時
會唔會太入戲轉唔切mode
用左poppy把聲講野/傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞