[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 40 , 宇宙22

567 回覆
16 Like 2 Dislike
好多坑未填
見到官網預告圖
已經通關左perfect puzzle 同knockout fighter
唔通又係黎斗送
雖然今集打鬥係幾好睇
但reset 只係整走左隻金手指有D膠 ...
你一係好似BITE THE DUST咁回溯幾個鐘前仲好啦
m啲戲算好咗好多啦
洗白parado既劇情係唔錯既透過令佢害怕令佢學識生命既寶貴
..但放係呢度做有d怪 明明係講緊點救nico, 永夢又暪住cr班人搞到打輸比人搶driver搶帶(雖然reset左
負皮撚好心就堂堂正正行出黎啦
mon post負皮成隻老鼠咁

agger 正一垃圾
洗白parado既劇情係唔錯既透過令佢害怕令佢學識生命既寶貴
..但放係呢度做有d怪 明明係講緊點救nico, 永夢又暪住cr班人搞到打輸比人搶driver搶帶(雖然reset左

但d腰帶應該仲喺老社長度喎
點解會reset

係咪因爲之前graphite射左啲gameduse病毒落去社長部機

要睇reset本身係唔係檀黎斗整俾Cronus既技能
就咁睇似係老社長自己體內既病毒發動reset

東映官網講左係社長自己體內既原種病毒引發既,係因為佢果下極度唔想hyper muteki存在既執念而發動(根本係bite the dust

呢個解釋真係...

我都覺得呢個唔係太好 同樣係病原體但係永夢都未有佢咁屈機

病原體格硬整左 MBXX 出黎都好屈機架啦

永夢已經連續金手指,咁都可以話唔屈
得返五集先嚟玩reset
又要講埋gemdeus
仲有兩集俾build出埸
埋尾會唔會太趕

應該同舊年社長亂入GHOST差唔多,44亂入一幕,45先正式交接,同埋以之前D合作篇黎睇,隨時都係正常推返EXAID自己故事,所以可以放心仲有5集時間
[KRL][Kamen Rider Ex-Aid][40][720p]

https://drive.google.com/file/d/0Bwpvj9CmbmfLSlBreloxendFZGM/view?usp=drivesdk

KRC篇真係除左鏡頭同打鬥高質之外其他都on99

除左老社長成日自爆之外 都冇乜野嘅
其實佢補返點解財前分離左parado出黎之後, parado會去左社長陣營會唔會好d?

一開頭咩都無講就見到parado同社長係同一陣營

定係我睇漏
我嫌佢敵方嘅人太少
令人相對有印象嘅boss級人得dodo,paradox,老社長同肥仔社長
既然係一隻game,咁應該加番幾個係同上面嗰幾個差唔多份量嘅敵人出黎
咁先有逐個boss攻略嘅感覺
依篇個問題係差唔多集集打黎打去都係嗰兩三個
特別係老社長出黎時個問題更嚴重
同埋我嫌其他ride player嘅數量太少
op有一幕係主角三個人行行下消失然後後面出現大量ride player咁
嗰時我以前佢編年史篇係會出現好多依啲ride player
點知後尾除咗nico之外其他嘅影都冇埋
parado啲頭髮長左好多
同亞蘭一樣 不過亞蘭本身個頭好柒 長左之後型好多
我嫌佢敵方嘅人太少
令人相對有印象嘅boss級人得dodo,paradox,老社長同肥仔社長
既然係一隻game,咁應該加番幾個係同上面嗰幾個差唔多份量嘅敵人出黎
op有一幕係主角三個人行行下消失然後後面出現大量ride player咁

電影版先做到 我諗 好似555啲兵咁
我嫌佢敵方嘅人太少

呢樣都係,敵我雙方都太少人

CR係KRC發售之後都表明左存在,但人手仲係得班醫生,連聽電話接求助都係班醫生一腳踢,起碼比返型彩果兩個護士出下場幫手做雜務丫
得返五集先嚟玩reset
又要講埋gemdeus
仲有兩集俾build出埸
埋尾會唔會太趕

應該同舊年社長亂入GHOST差唔多,44亂入一幕,45先正式交接,同埋以之前D合作篇黎睇,隨時都係正常推返EXAID自己故事,所以可以放心仲有5集時間

同build一齊打gemdeus?

如果話係build幫永夢攞返無敵就認真搞鬼囉
我嫌佢敵方嘅人太少

CR係KRC發售之後都表明左存在,但人手仲係得班醫生,連聽電話接求助都係班醫生一腳踢,起碼比返型彩果兩個護士出下場幫手做雜務丫

但係到時會唔會變到好似ghost個兩個和尚徒弟咁行行企企
其實佢補返點解財前分離左parado出黎之後, parado會去左社長陣營會唔會好d?

一開頭咩都無講就見到parado同社長係同一陣營

定係我睇漏

肥社長點彈出黎都未填啦

parado出現個次個手術係社長安排,社長自然有辦法搵返parado再去合作
我嫌佢敵方嘅人太少

純粹覺得一個醫療機關黎講CR既支援人員真係唔夠

GHOST本身個SETTING係細規模好多,兩個徒弟就變左多餘
我嫌佢敵方嘅人太少

做雜務咪就係行行企企囉
PERFECT KNOCKOUT用左brother
咁兩個係變返50lv定100lv

應該都係100

咁咪姐係200lv

On9,99x2=198呀

分左身條腰帶冇左
變番50lv個陣

呢個位其實有啲失望
如果可以好似zombie咁戴返條gamer driver出返黎就可以有新鮮感得黎又合理
Parado(對不起)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞