[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 40 , 宇宙22

567 回覆
16 Like 2 Dislike
硬係覺得今年既幹部級怪人唔夠邪惡
開頭得graphite周圍散播病毒
中段parado拎到KRC控制權叫玩左一排
但冇耐就俾老社長拎返
仲要lovilica做炮灰
作為遊戲反派角色
冇D痴線既邪惡諗法唔多夠過癮

反而前段既黎斗同老社長兩個先痴線
又可以證實"世界上最可怕既其實係人類"

新平成真係全部幕後黑手都係人類

W,FOURZE唔止幹部,連普通怪人都係普通人變
OOO班Greeed利用人類既慾望黎強化自己,final boss真木博士又係本身痴線跟住放棄做人類
wizard班phantom比笛木玩弄
雖然gaim既森林侵蝕算係天災,但令事態惡化既係凌馬光實等人
drive有人人喊打既蠻野,唔洗多講

GHOST

班眼魔本身都係人黎既

老屈塊石碑有思想做非人類終boss
其實成套都係人類打人類
硬係覺得今年既幹部級怪人唔夠邪惡
開頭得graphite周圍散播病毒
中段parado拎到KRC控制權叫玩左一排
但冇耐就俾老社長拎返
仲要lovilica做炮灰
作為遊戲反派角色
冇D痴線既邪惡諗法唔多夠過癮

反而前段既黎斗同老社長兩個先痴線
又可以證實"世界上最可怕既其實係人類"

新平成真係全部幕後黑手都係人類

W,FOURZE唔止幹部,連普通怪人都係普通人變
OOO班Greeed利用人類既慾望黎強化自己,final boss真木博士又係本身痴線跟住放棄做人類
wizard班phantom比笛木玩弄
雖然gaim既森林侵蝕算係天災,但令事態惡化既係凌馬光實等人
drive有人人喊打既蠻野,唔洗多講

GHOST

班眼魔本身都係人黎既

老屈塊石碑有思想做非人類終boss
其實成套都係人類打人類

班眼魔神咪又係仙人條濕鳩整出黎
高橋夾硬比仁子戲份既做法真係好可恥。

本來Parado同永夢攤牌鋪陳做得幾好

去到合作決戰,講決勝台詞

「仁子既命運,就由黎改變!」

成個氣氛崩壞到一個極點!

搞到你地個世界係圍住仁子轉咁

對高橋好失望。

對高橋好失望。

其實好怪雞
永夢講都算
但係parado都跟住講
講到佢同nico好fd咁

對高橋好失望。

其實好怪雞
永夢講都算

咁話晒nico既宿敵M真身都係parado黎既

雖然劇中好似真係冇乜直接角色之間既交流

對高橋好失望。

其實好怪雞
永夢講都算

咁話晒nico既宿敵M真身都係parado黎既

雖然劇中好似真係冇乜直接角色之間既交流

第一次變perfect ko果陣同nico講過相隔六年再鬥一次機之後就好似無交流了
我嫌佢敵方嘅人太少
令人相對有印象嘅boss級人得dodo,paradox,老社長同肥仔社長
既然係一隻game,咁應該加番幾個係同上面嗰幾個差唔多份量嘅敵人出黎
咁先有逐個boss攻略嘅感覺
依篇個問題係差唔多集集打黎打去都係嗰兩三個
特別係老社長出黎時個問題更嚴重
同埋我嫌其他ride player嘅數量太少
op有一幕係主角三個人行行下消失然後後面出現大量ride player咁
嗰時我以前佢編年史篇係會出現好多依啲ride player
點知後尾除咗nico之外其他嘅影都冇埋

呢樣都係,敵我雙方都太少人

CR係KRC發售之後都表明左存在,但人手仲係得班醫生,連聽電話接求助都係班醫生一腳踢,起碼比返型彩果兩個護士出下場幫手做雜務丫

但係到時會唔會變到好似ghost個兩個和尚徒弟咁行行企企

純粹覺得一個醫療機關黎講CR既支援人員真係唔夠

GHOST本身個SETTING係細規模好多,兩個徒弟就變左多餘

你睇呢套野
唔可以係正常角度睇
佢係啲醫生唔夠隻怪打會比人屌醫術唔好
我嫌佢敵方嘅人太少
令人相對有印象嘅boss級人得dodo,paradox,老社長同肥仔社長
既然係一隻game,咁應該加番幾個係同上面嗰幾個差唔多份量嘅敵人出黎
咁先有逐個boss攻略嘅感覺
依篇個問題係差唔多集集打黎打去都係嗰兩三個
特別係老社長出黎時個問題更嚴重
同埋我嫌其他ride player嘅數量太少
op有一幕係主角三個人行行下消失然後後面出現大量ride player咁
嗰時我以前佢編年史篇係會出現好多依啲ride player
點知後尾除咗nico之外其他嘅影都冇埋

呢樣都係,敵我雙方都太少人

CR係KRC發售之後都表明左存在,但人手仲係得班醫生,連聽電話接求助都係班醫生一腳踢,起碼比返型彩果兩個護士出下場幫手做雜務丫

但係到時會唔會變到好似ghost個兩個和尚徒弟咁行行企企

純粹覺得一個醫療機關黎講CR既支援人員真係唔夠

GHOST本身個SETTING係細規模好多,兩個徒弟就變左多餘

你睇呢套野
唔可以係正常角度睇
佢係啲醫生唔夠隻怪打會比人屌醫術唔好

Budget問題
用香港公院而家情況諗就好合理
集數唔多做咩搞reset
老社長好地地死左之後交代埋Graphite同最終boss咪好
老社長好地地死左之後交代埋Graphite同最終boss咪好

又唔係完全reset
只係清左外掛同整番好餅帶

又唔係完全reset

都麻煩啦 得返5集都唔知夠唔夠仲搞啲咁既閪野 真係爛尾味濃

又唔係完全reset

唔好再咁講好嗎
唔想燒卡帶

又唔係完全reset

唔好再咁講好嗎
唔想燒卡帶

應該要reset到佢返去坐監 咁就停到隻驚,happy ending

又唔係完全reset

唔好再咁講好嗎
唔想燒卡帶

應該要reset到佢返去坐監 咁就停到隻驚,happy ending

Reset 應該無咁順灘既 我估下集一定會講副作用
見到官網預告圖
已經通關左perfect puzzle 同knockout fighter
唔通又係黎斗送

係咪 Parado 洗白o左就通o左關,
好似 Poppy 咁

我都好想同你合二為一
見到官網預告圖
已經通關左perfect puzzle 同knockout fighter
唔通又係黎斗送

好似 Poppy 咁

所有野都係(惡伇型)永夢掌握之中
救nico+parado 破壞chronicle卡帶 同埋通關krc 同時進行
見到官網預告圖
唔通又係黎斗送

好似 Poppy 咁

救nico+parado 破壞chronicle卡帶 同埋通關krc 同時進行

害怕是m想要2p陪佢玩誕生出黎
依家m同害怕聯手
滿足左做m既2p 條件
所以通關?
見到官網預告圖
唔通又係黎斗送

好似 Poppy 咁

依家m同害怕聯手
滿足左做m既2p 條件
所以通關?

通關得嚟要有獎章先得架
pppp通果時冇獎章啵
應該話今集點解永夢唔問老社長拎害怕果兩餅

對高橋好失望。

其實好怪雞
永夢講都算

呢度應該想講佢地二人一心姐,好似永夢感受Parado害怕咁
見到官網預告圖
唔通又係黎斗送

好似 Poppy 咁

依家m同害怕聯手
滿足左做m既2p 條件
所以通關?

通關得嚟要有獎章先得架
pppp通果時冇獎章啵

佢由一開頭就冇諗住殺佢,係想直接同parado收老社長皮,所以拎唔拎都冇所謂 (?

雖然佢自己一個都可以直接殺左老社長,但我諗永夢咁做係想同parado聯手一齊搞掂老社長,事關即使自己一個搞掂左之後,剩低都要執埋parado同dododo手尾,佢今集講既野睇得出佢都好重視由自己分裂出黎既parado (講到好似自己親生仔咁 )
見到官網預告圖
唔通又係黎斗送

好似 Poppy 咁

依家m同害怕聯手
滿足左做m既2p 條件
所以通關?

通關得嚟要有獎章先得架
pppp通果時冇獎章啵

Pppp同parado 通關都唔經ride player手
所以只可以由gm手上得到

依家老社長都唔會順攤咁俾佢
況且破壞master gashat 本身可以解決所有問題
屌 解下TOKIMEKI CRISIS點黎未

唔係特別想知

有tokimeki crisis唔出奇
Genm Corp咁多game

你應該問Lovrica點嚟同點上位做社長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞