[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 40 , 宇宙22

567 回覆
16 Like 2 Dislike
見到官網預告圖
已經通關左perfect puzzle 同knockout fighter
唔通又係黎斗送

係咪 Parado 洗白o左就通o左關,
好似 Poppy 咁

所有野都係(惡伇型)永夢掌握之中
救nico+parado 破壞chronicle卡帶 同埋通關krc 同時進行

害怕是m想要2p陪佢玩誕生出黎
依家m同害怕聯手
滿足左做m既2p 條件
所以通關?

通關得嚟要有獎章先得架
pppp通果時冇獎章啵
應該話今集點解永夢唔問老社長拎害怕果兩餅

Pppp同parado 通關都唔經ride player手
所以只可以由gm手上得到

依家老社長都唔會順攤咁俾佢
況且破壞master gashat 本身可以解決所有問題

所以咪話要有獎章先得😂

同埋今集有種不如你收完krc皮再收dododo同害怕皮仲好嘅感覺
屌 解下TOKIMEKI CRISIS點黎未

有tokimeki crisis唔出奇
Genm Corp咁多game

你應該問Lovrica點嚟同點上位做社長

lovrica係咪有招洗腦技
屌 解下TOKIMEKI CRISIS點黎未

唔係特別想知

依樣嘢唔多重要
講開又講 社長有得continue就次次俾人打到解除變身都死一次
但係貴利佬就打極都唔會死
講開又講 社長有得continue就次次俾人打到解除變身都死一次

唔係話社長0 hp咩 比人打一下就死啦

關隻game事
因為佢係喪屍game, 喪屍既特色就係低防但產量高
而家只係俾人reprogram左搞到得返低防
永夢同Parado喺水底果幕好好笑
仲有新社長見到KRC餅帶爛咗之後果句'我餅帶呀 '

關隻game事

係喎
姐係如果佢剩係用might action x係冇咁易死?

關隻game事

係喎
姐係如果佢剩係用might action x係冇咁易死?

攻低
其實d未交代又唔太重要嘅位
都可能係外傳v cinema 交代
可能出套Kamen Rider Cronus
講返成個計劃始末
講返成個計劃始末

唔出奇
潮流興呢種dlc敍事
有前幾集型彩慟哭做比較
帕仔(同永夢)啲戲係差啲
有前幾集型彩慟哭做比較
帕仔(同永夢)啲戲係差啲

今集兩個最戲屎既仲要鬥演技
我feel到ex-aid要由神台跌返落地

當年agito同555爛尾咪一樣神枱

agito個尾真係爛到

最後一集累事

太趕戲 一集入面有3場決戰 (好似係)
我feel到ex-aid要由神台跌返落地

當年agito同555爛尾咪一樣神枱

agito個尾真係爛到

最後一集累事

太趕戲 一集入面有3場決戰 (好似係)

btw成套最出戲又好戲始終係社長
講返成個計劃始末

唔出奇
潮流Ghost興呢種dlc敍事

到依家都未明點解係 doremi bugster嘅poppy係用dokimeki變身
講返成個計劃始末

唔出奇

Gaim drive 嘅dlc係補充tv主線
Ghost 係直接dlc講主線
講返成個計劃始末

唔出奇

到依家都未明點解係 doremi bugster嘅poppy係用dokimeki變身

建議重睇krc篇
想搵返進姐夫睇,有冇人有drive版...
AB站都封曬...
點解個個留言都有負皮
點解個個留言都有負皮

好似上個post已經係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞