[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Ex-Aid 40 , 宇宙22

567 回覆
16 Like 2 Dislike
仆街今集打鬥好睇到 Parado(協力) 好正
PERFECT KNOCKOUT用左brother
咁兩個係變返50lv定100lv

應該都係100

咁咪姐係200lv

On9,99x2=198呀

分左身條腰帶冇左
變番50lv個陣

呢個位其實有啲失望
如果可以好似zombie咁戴返條gamer driver出返黎就可以有新鮮感得黎又合理

仆街今集打鬥好睇到 Parado(協力) 好正

真正既超協力PLAY
社長+永夢同今次Parado+永夢都好正

分身砌puzzle再加muteki頭髮摔
我feel到ex-aid要由神台跌返落地
仲以為parado甩咗把斧果吓會交換武器用,係既話呢個超協力play仲正
不過今集打戲都算唔錯,睇佢下集點解釋老社長出到reset

當年agito同555爛尾咪一樣神枱
點解會reset

係咪因爲之前graphite射左啲gameduse病毒落去社長部機

要睇reset本身係唔係檀黎斗整俾Cronus既技能
就咁睇似係老社長自己體內既病毒發動reset

東映官網講左係社長自己體內既原種病毒引發既,係因為佢果下極度唔想hyper muteki存在既執念而發動(根本係bite the dust

呢個解釋真係...

我都覺得呢個唔係太好 同樣係病原體但係永夢都未有佢咁屈機

社長中齊咁多隻驚啵

agito個尾真係爛到

agito個尾真係爛到

555有爛到咩?

agito個尾真係爛到

555有爛到咩?

爛爛地
聽講冇左5集

唔爛尾就已經係佳作
邊個on9仔係度玩負皮
邊個on9仔係度玩負皮

唔使理d狗啦

唔爛尾就已經係佳作

其實邊到爛?劇情同每個角色既表達其實都唔錯啊

唔爛尾就已經係佳作

要睇最尾幾集點收

不過講真 就算呢刻你話由神台跌返落地
隔幾年一樣會上返神枱
見wizard完左幾年有人吹奏就明

唔爛尾就已經係佳作

要睇最尾幾集點收

隔幾年一樣會上返神枱

WIZARD悶到仆街
硬係覺得今年既幹部級怪人唔夠邪惡
開頭得graphite周圍散播病毒
中段parado拎到KRC控制權叫玩左一排
但冇耐就俾老社長拎返
仲要lovilica做炮灰
作為遊戲反派角色
冇D痴線既邪惡諗法唔多夠過癮

反而前段既黎斗同老社長兩個先痴線
又可以證實"世界上最可怕既其實係人類"

唔爛尾就已經係佳作

要睇最尾幾集點收

隔幾年一樣會上返神枱

WIZARD悶到仆街

WIZARD都有人吹奏
唔撚係掛
但冇耐就俾老社長拎返
作為遊戲反派角色

新平成真係全部幕後黑手都係人類

W,FOURZE唔止幹部,連普通怪人都係普通人變
OOO班Greeed利用人類既慾望黎強化自己,final boss真木博士又係本身痴線跟住放棄做人類
wizard班phantom比笛木玩弄
雖然gaim既森林侵蝕算係天災,但令事態惡化既係凌馬光實等人
drive有人人喊打既蠻野,唔洗多講
但冇耐就俾老社長拎返
作為遊戲反派角色

OOO班Greeed利用人類既慾望黎強化自己,final boss真木博士又係本身痴線跟住放棄做人類
雖然gaim既森林侵蝕算係天災,但令事態惡化既係凌馬光實等人

GHOST
但冇耐就俾老社長拎返
作為遊戲反派角色

GHOST

班眼魔本身都係人黎既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞