Metal Build 討論區(146)

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
我自已唔多想益港魂炒狗啫
橫惦都要俾貴啲,索性買日版算
彩盒少張貼紙都好
我換過一次啦
嗰時買隻蘿蔔魂迪截啲printing花晒
不過佢要我自己寄啫
笑死
依 bandai 普通產品線一向慣例 , 應該大貨先出普通啞色 , 然後再版出珠光版 (Designer Edition /DX Deluxe/Premium Finishing ) 仲要限定發售 .

而家調返轉 , 難為佢地諗到 "Noble version" 呢個名
如果佢叫啞色做 Original color 都無咁好笑
"Noble version" 高達玩具史上應該係首例 !?
唔一定,sf和destiny 初版都是光面,之後先出特別消光版
基本上都是佢想點出就點出,點叫就點叫,名呢啲野好閒啫
Lm
紅龍個價幾錢值得衝?
好好奇點解exia 10th anniversary可以炒到咁高其實同初版exia 新果隻exia有咩分別 除左裝備唔同之外
有齊R2 R3 再加上魂限無再販過
https://youtu.be/0eBnWtrRuwQ
自己睇下 同埋日本 exia 10th係抽選先有得賣
exia 10th色水好似真係有質感D 但值唔值又係另一個問題
其實名新真係好閒
唔好計高達
D什麼 xx紅
Xx黑
Xx藍咁
其實咩產品都有
最簡單iPhone每年都可諗好多名
2000無人放啦,有人放都搶住要
模型倉之前一做2200都秒晒

其實我個人覺得2200已經ok
2200好抵玩,紅龍呢盒包好多野
荃灣海之戀果間之前都係2200,間野成日有啲MB特價,但好快比人掃左
到底wing價會唔會繼續飛天呢

飛緊啦
出埋四月果第二批貨就會重上$3000,因為短期之內都唔會再版
信你
而家大量收
輕鬆執錢
上環無限極廣場地下有pop up shop, 做緊metal build hi new $1900, 龍神丸$1700, 應該每款得幾盒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞