[KPOP] K-POP 2023討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 22 Dislike
Lm
【Theqoo】NMIXX 海媛一年前的今天出道Showcase落淚照片,一直都很真誠的海媛寶,繼續大發吧!

唯一能夠接受繼承周周音中mc人選
MBC快啲做野
等睇過5800萬嗰陣又出新聞
@NewJeans_ADOR is the FIRST and ONLY act to occupy the Top 3 on the MelOn Monthly Chart for 2 MONTHS since the launch of the online music service in November 2004.
NCT個條係咩啱路
【Theqoo】致SM股東函中提到的問題相關:

問:被規模更大的同種業界企業HYBE收購不會更好嗎?
答:SM與HYBE在同樣的所屬行業中在競爭。但是HYBE佔SM的40%股份,剩下的60%被其他股東所佔有,所以SM股東與HYBE之間會存在權益衝突。HYBE是與SM競爭業界1,2位的最大競爭社,當面對判斷新的企業機會給HYBE和SM時HYBE董事會當然會選擇給HYBE。優秀的練習生、編舞師、演出機會都會讓給佔股更多的BigHit,ADOR,Source Music,Pledis等旗下Label公司。因為HYBE董事會只會盡力達成HYBE本身的利益最大化。
其實盲嘅都知
真係唔明點解有人支持
fnc真係唔難聽唔揀嚟comeback
上年love so sweet love in space 明明就幾好
呢首聽teaser都feel到霉味
其實無人撐hybe fans都唔想
Lm
唔洗似你啲霉團美美解散路
請問有無全文
你咁撚肯定自己個隊唔會被解散?
留返俾訪問師做啦
好紅呀買多啲大賞呀
唔怪得jk為左佢del ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞