[KPOP] K-POP 2023討論區 (11)

1001 回覆
0 Like 22 Dislike
K-pop post係比對Kpop有興趣/中意K-pop 嘅人一齊傾下K-pop
K-pop post無任何立場
不論你係邊個歌手/團既fans
都歡迎大家討論!
大家可以係依個post
post下有關K-pop 嘅最新消息
post下最新既MV 節目 歌......
如果你係岩岩接觸/對K-pop有興趣嘅人..
可以盡情問有關K-pop 嘅問題
我相信巴打/絲打們都樂意解答

p.s.香港人用香港叫法
RV BP TWICE MMM
紅毛 黑粉 兔瓦斯 媽媽木

lm
話說
琴晚又夢到NewJeans Hanni❤️‍🔥,連續兩日夢到佢,好幸福呀我。

事源我琴晚玩完FPS戰爭Game,個夢就帶入戰爭元素。

咁夢入面我就係士兵。我係天橋上面伏擊部分上橋的單兵敵人。因為命得一條,勁驚死。敵人不停上天橋,再向我相反方向前進。點知殺殺下,下一個出現竟然係Hanni❤️‍🔥

佢又係黎過橋。當佢過咗之後,因為好奇Hanni 💝去邊,所以跟上。當我向前進時,Hanni❤️‍🔥返轉頭,嚇到我夢都轉埋。

一瞬間個場景變到多咗好多人,我停咗係橋中間。當Hanni過緊黎時,我背對佢,避開Hanni❤️‍🔥 視線。

佢係我前面樓梯口落橋,我放心了。但我留意到有第2個 Hanni💗 係我後面橋不遠跳舞。再有幾個Hanni💝係橋對面返轉頭。原來佢識影分身。

場景中大家都一個個開始跳舞,咁我都跟住跳,記得係跳緊aesap - Salty & Sweet。
跳到最後變咗跳舞比賽,我贏咗Hanni ❤️‍🔥,完後我有一種勝利感覺,周為啲人都望住我落橋。

跟住就醒咗
冇吹水真係夢黎

Hanni❤️‍🔥愛我
我愛❤️‍🔥Hanni

我愛❤️‍🔥NewJeans
NewJeans❤️‍🔥愛我

真真請你和我共赴巫山
itzy台灣演唱會

#H1KEY "Rose Blossom" [8AM KST]

#8 Bugs [+2] *new peak*
#32 FLO [+3]
#33 Genie [+35]
#63 MelOn [+14] *new peak*
https://twitter.com/notpannchoa2/status/1630010354733547521
應該係之前俾人照電筒嗰個站
Lm

有幾多個係脂脂同期

點會比你班撚樣影到咁
好撚cringe
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞