BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
好黑仔,上星期訂左ix1,今日揸開x3就漏偈油。
臨換車跌錢傳統嚟,我交車前一星期都爆軑
上網睇N13 engine 有爆turbo膠喉通病 想問有冇巴打換左鋼喉想問問有冇需要幾時換定有啲咩徵兆後先要換?
我N20換左ftp
我覺得唔好蹤錢 漏氣先換啦
我唔等佢出code 通常雨季前我都會換一換
新手虛心想請教下

b48想寫個stage 1 how much
另外pops & bangs 要硬件配合嗎
大家brake皮去開邊到換?
2000cc pop乜鬼 根本就唔夠氣
笑死
understood 咁慳番d錢
我反而想少啲pop and bang,原裝G20 cut gpf 之後已經pop and bang 好大聲
拎左架ix返黎一個月,套cruise control 比人閹到仲停留響2015年代,運吉處幾時批id8 既active cruise 同auto steering.....

有冇i4同ix用家有同感
好似iX1有active?
就係唔明點解

sales話 ix3 有因為行id7

但ix1行 id8的話,如果ix1,冇可能ix冇…
好似新iX都有得加,我估可能都係森那美問題

iX車主同病相連揮個手
Hello Hong Kong
我覺得香港揸ix 真係網絡孤島咁…

搵個師兄交流下都冇

師兄方便留個tg嗎
呢個真, fb group都無咩人出聲,可能因為無咩野搞到,連包圍都無

去showroom睇iX,上咗車閂左門.屌,唔識開返度門,我屌點解冇手柄拉嘅!?一個人喺車內擾攘咗五分鐘原來要㩒制開門
用左一排,十個有九個都搵唔到點開門
到時應該又係好似iX1同X1咁
i5一換一就用而家520個價
然後520就出閪價

我屌你老母啊 森那美
我當年要開窗叫人救我😂
巴打我岩岩落訂。你幾時訂車?option list有得加driving assistant professional
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞