BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
比你係呢方面好叻又點?
樣樣野都咁精咩
話唔埋人地係其他方面係一個精英

做人都係謙厚d好 保持中庸之道
最起碼因為你既狗眼看人低
已經睇得出你人格遠遠低劣過其他人

做好自己 先學人「教人」啦
對唔HI字
一睇就知淘寶國貨野比人淘落嚟昆人厄水魚裝上去啦
換錶玊肯定原廠6wa 6wb啦 何況寶馬呢d電子野極多既車
你夠膽裝不明來歷既電子野上自己架馬到?
洗撚理佢咩
係人都知寶馬電器野唔好亂搞
一係搵翻專科/原廠料改嫁啦
屌你老母無錢玩車就咪撚玩啦,
買架垃圾寶馬裝埋啲垃圾大陸淘寶件,
撞撚死你呀。
畫公仔畫出腸咁滯
因為個個都話n20多問題?
其實冇乜問題
寶馬二手車一向跳樓價
呢度唔歡迎用淘寶件嘅廢人呀,係圍爐呀吹咩,躝屍趷路啦
最前期嘅都過10年車 要大執 有執開嘅又唔會放
所以平 n20來來去去都係嗰啲 算係斷到尾嘅維修
所以420買原裝自己改是否on9
其實用落冇乜分別
香港咁少你唔驚自爆?
我係條街一次都未見過
你都係放唔低 買跟車淘寶改件咪on9囉
咩叫唔係淘寶改裝就係呢啲

架車你架?
個鏡殼尾翼邊到換
架420啲料咪同呢架一樣
係個窗制位柒姐
點解嗰架就叫淘寶呢架就唔係
我架改得重多
軚鈴頭尾燈尾鼓風箱 睇唔到算了
啲料一樣
內籠係一樣喎人哋仲要多張櫈加6wb
你又見唔到
宜家又只計內籠

好啦 你啱 6WB ID6 M櫈 好齊料
其實我冇提過機件嘢我一向都話同樣價錢一定係買嗰部抵過買內籠齋到仆街嘅全原裝

係唔知點解忽然有人彈出嚟話買原裝自己改好過買架用淘寶件改嘅車
6wa 來
我都係6wa
唔係講緊呢部
你真係當呢到你揸旗咩
返到現實咪又係普通人一個
唔好咁自我中心啦
你好有錢咩?就算你有錢,比你更有錢既大有人在,都唔會好似你咁既語氣咁講野

車台風氣 同香港汽車文化 就係因為你地而咁低劣
慌你唔係出街見人揸慢少少都推鳩人個d咩
學下人地日本人點揸車 咩汽車文化啦井底之蛙
其實都係睇你信唔信得過上手
6WB ID6 coding做唔好搞到死機死錶板嘅大有人在
套Brake塞piston o ring硬曬又有
當然要鬥氣一句: 冇事咪得囉
但有得揀一定係揀架正路啲 唔係因為嗰一樣半樣改裝而搞到有手尾
至於點先為之正路改裝 就係睇下上手肯唔肯洗錢 又係返翻去改咩同多唔多淘寶嘢嘅問題 每人標準唔同

去返架420嘅話 同樣價錢可能揾舊一年原裝正M Sport 都好過買架Sport line改啲唔改啲嘅車
師兄門 330e買唔買得過2手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞