BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
想問下大家通常寫stage同xhp嗰啲有冇去開邊間
頭轆非寶馬
轉波有金屬聲,問你驚唔驚
成日驚寫完部車無咁耐用
足料?
唔足?
Id6 6wb m軚
唔知真定假嘅mp鮑 m櫈
呢到都佔車價一半
買改裝送車
我都驚驚地 又驚寫完死波箱嗰啲
同埋唔知去邊度寫
買改裝最怕上手亂改 你都識講唔知真假 買返嚟分分鐘要搞過 用價錢嚟定義足料 我屌套BBS RID係咪又叫足料 架4系最多叫改啲唔改啲
你睇佢尾喉尾翼裙腳內飾都知佢淘寶號 呢啲同一架原裝比 一定買原裝 除非你本身都係淘寶人
(睇埋佢頭鮑嘅圖,上手改二手鮑機會好大)
唔知真假係因為我睇唔到實物姐

你要改嘅買架原裝返嚟咪又係改呢啲件落去
佢啲內飾淘寶都要7000幾
仲未計要自己拎件返上去一換一
不過買咩都好啦最緊要check清楚機件嘢同車架
有無ching知果個driving assistant professional 有無比運吉署奄割到?
講真 睇到實物都未必知真假 上手冇單 重要4手 點知邊個改 原裝返嚟再改 啲件我起碼知邊間買 可以揀

我講咁多件 你淨係提套MP飾件 7千幾係接近正廠原價 有心揾一定揾到一半價錢嘅副廠
不過內飾我講燈掣窗掣呢啲淘寶嘢 呢啲咪反映到上手嘅口味 都大概估到佢會唔會洗錢喺車度啦
唔鍾意咪拆
你買架原裝返嚟改個成本夠你買多半架
佢全部件都好正路
係張錶台墊同個窗制姐
不過咪等返上面位巴打自己諗
我哋喺到嘈冇乜用
冇嘈純粹討論 買改裝同原裝嘅好與壞
再望下其他盤搞唔掂
而家淘寶洗得多錢都叫改裝,呀叔我真係落後
咩車 想寫stage幾先
其實全部都係原廠件樣嚟係講緊唔知係咪淘寶姐
都係唔該咁多位巴打先,我應該會睇實車再定論,睇下到時check 下個vin,如果係sport line 改到咁應該唔會考慮始終想要架正m package,俾多少少都ok,新手好多嘢都唔識,多多包涵
咁你唔洗去睇都得 佢一定係Sport line 改 M Sport
香港M Sport內籠頂一定係黑色
Post頭有間
錶台墊有冇師兄知邊到買
N4s
加乜鬼墊啊咁狗肉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞