BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
真 玩到2023都可以無CarPlay
當香港人狗咁撚
真係屌佢老母 而家變咗電車廠咁
係森那美仆街姐

我呢邊外國dealer,知道電車唔現實,冇寬減,電車貴過油車,又要揼舊大錢裝叉電,商場唔會有電位,電費貴過油價,又會揸長途,去個short trip來回都二三四百km

所以根本冇乜點推電車
電車係啱香港姐 距離近 差電算多
黎緊又一城車展係咪得 iX
因為我個電腦一直係custom tune 咁成日會睇數據 都會同tuner討論下.然後我屎窟痕試咗咁多間香港嘅油站 竟然最好嘅係支石化超級
同一副機器同一部車 用支石化竟然可以再推多啲點火,再俾多少少馬力同扭力,都冇出現過爆震
其他嗰幾間係相同情況下,已經有爆震要down tune
最神奇嘅係 我部車有meth injection 然後用meth既map去跑Log係冇開meth用支石化嘅情況下跑咗一次 竟然冇出現去點火冇任何爆震 到令到我覺得好神奇
其實我移民之前部B58都係一路入支石化普通油
利申:深黃到發光
0.5$
的確香港又係幾適合電車
closed small city
車十居其九唔會出城
全部shopping mall
港共徵稅又嚴重偏但
電車主打科技 但無CarPlay
香港人揸車態度適合揸K CAR
使唔使比Log你睇?
純粹無聊,屎窟痕去試晒咁多間 然後分享吓喺下面都俾人話我$0.5 冇嘢好講
利申:同你一樣深黃到發光 直頭因為19同深紅老細意見不合同埋成個行業都係戇鳩 而即刻轉工
連登淨係可以入V power
巴打只能接受
雖然我之前一直都係入開V power
科咩技啊
傳聞好似係森那美同BMW China傾唔掂數
錢嘅問題 森那美唔肯度水
BMW China就唔開Lincense比森那美定乜
事實基本上就係咁 因為香港my bmw 都係用緊bmw China 個server
好彩走之前部車行id6, 去咗P記開CarPlay冇CarPlay真係超on9呢度連116i都default有
屌,唔好再講CarPlay 之前研究咗成半年先至搞得掂ID7
我仲好記得個半年有一半時間係搵緊方法解決定位漂移
淫夫:C仔?你去買R Dee啦。咪阻住我賣EQ low B
你數唔數到一間 除左寶馬 有咩車無CarPlay
慘得過無CarPlay 你班港豬都收貨 一樣大賣
Audi好招呼講真
售後唔知
巴打好似好pro
係話電車都唔係啲咩科技嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞