BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
桶櫈要真M先有但加左around HK$7000 option要呢張M Sport Seat
都好型我就用緊呢張,有得夾腰
呢張正 好包腰
唔值 caliper一樣 只係食到大隻啲嘅碟
唔計ID8 一定鳩衝LCI
但一諗起較冷氣都要篤芒
波棍又冇撚埋
真係搞唔掂
睇來都係慳返兩皮嘢去換黒grille黒鏡黑喉同FTP charge pipe算
LCI g20 份頭好似新fairlady咁正正方方 未睇得慣
學尻埋Tesla同Benz D仆街嘢話比你聽呢啲叫high tech/next gen,但實質上每cut一個掣就造少個module來Cost saving
LCI外國都收左車好耐,
香港代理係咪唔打算入,
隔左咁耐都完全冇聲氣既
仆街森那美一向都食屎大
有人要先會訂車 同埋最主要好似話做318/340 其他如果有人要嘅話先再訂
318LCI 好似要差唔多50個 搵佢老母買
舊款318i賣緊40萬, LCI賣50萬, 唔係幾信
我估佢意思係香港濕鳩代理一日未清晒pre LCI 倉底貨嘅話連柯打都唔比你柯
唔出奇 森那美不嬲都係撚樣嚟
G21 m340 仲賣緊啲2022Q1出廠嘅貨
淨係2023年都仲係無apple carplay就知咩事
但又吹佢唔脹,早幾星期去showroom,多人到唔夠sales理客
真係想知佢閹咗平幾多
再唔係咪學淫夫咁當option賣
認真😂
德國宣布左carplay係standard
佢無藉口閹完當option賣
大家都無然後屈老運唔批
佢網上個price list而家仲有2021 production promotion
香港就係咁 (當然唔係想拉埋大家落水)

無論你點撚狗咁撚D客,佢哋都一樣衝過黎
所以全世界得森那美可以一世冇CarPlay
又所以全世界T車劈價唯獨香港冇份
又所以皇冠可以雙氣袋又乜柒都冇
又所以Chanel可以叫你店外排隊咁柒
Tesla 唔係代理,直屬Tesla。係T 本身成間公司就係鍾意撚客
F30 330D 有ching知道建議換咩配件?
皇冠而家唔係雙氣袋啦
然後拎啲十年前嘅standard 當selling pont
佢冇apple carplay 呢樣野
真係比MB搶走唔少客
尤其而家SUV當道 操控冇乜人理
差在GLC未出EV版 出埋真係屌打iX1/iX3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞