BMW車主討論區 [ 6 ]

987 回覆
2 Like 4 Dislike
19年 G20 4萬k都彈返上270k
咁買G3015萬
諗清楚想要咩 嫌唔夠 不如長開sport mode睇下啱唔啱玩先
我自己係買新車再改,28car見到啲改好晒嘅就後悔買新車,特別係自己車group啲人放,成架車都係靚料 親手改真係洗多好多錢
完全明所以接二手要睇改嘅係咪靚料同邊間改
改車根本就係燒錢 如果普通model改下改下真係買過架upgrade好過
抵L到
同埋唔知點解有人覺得賣車可以top up佢自己9改個筆錢落去個賣價度
全中 唔想講到啲靚件係唔值錢 但都冇理由用全新零件價加落架二手車度 一齊折舊咪合理
上面架420根本就送晒啲改裝件
仲要係好正式嘅件
原厰外飾件嘅話都ok嘅
櫈就有少少驚
不過其實最後都係如各巴打所講
真係人夾人 同埋個買家追求D咩
好大架
咁都大架
巴打揸開Smart for two
3系C仔依類岩我杯茶
g20真係好索,出咗四年都仲係咁好睇
要睇下去邊多既,舊d既又無重新畫位既停車場入架F30都貼晒線架啦
成交價?
如果有玩山路,普通model換條避震同寫電腦/xhp/cut gpf其實都好大分別,就算upgrade model都可能有啲缺點想改善。我自己係慢慢改,邊度唔滿意就改,我而家架G20係我心目中係完美。
其實5系二手點解會平咁多

F係咁g又係咁
假價黎 27萬330都買到
D車收刷盤/收完回番原價
G20算係3系巔峰
最緊要啱自己自己中意嘅 M340都冇330咁完美

一打唔洗找
不嬲買"改裝"車定原裝車都係世紀大討論

跟車返嘅"料"值唔值錢,係睇你仲搵唔搵到個件料,係咪真係啱你心水。上手改好嘅"心機車"係上手心機又唔係你心機。鍾意車好多時就係享受自己去改嘅過程,唔係淨係計個價值。

買架改裝車最大問題係唔知上手嘅"料"真假,裝工好唔好,同埋九唔搭八嘅配搭。不過而家嘅車,都係改下ECU,TCU同飾件,都係睇買個個覺得夠唔夠平,夠唔夠抵。所以其實倒頭嚟,有咩所謂
G20揸得幾舒服 我自己仲keep到1.5$/km
F10天花漏水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞