[AROHA] ASTRO 討論區(76) - 7週年粗卡(Feat.牙俊支咪)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike

佢真係完全變左另一個人
睇片都唔同左
個人少左好多野諗冇以前咁識為roha搞氣氛

有人話佢上台演唱會既時候會好清楚咁望實每一位roha
事實上佢眼神又真係
唔通全部都係演技?

頭先廢社一出公告 韓國同日本即刻改
好有效率
U記電台
女人真係易呃
珠寶宣傳片完全係假希望
唔係
個感覺而家好似比人呃左咁無啦啦被捅一刀
你走前盡最大努力fan service我唔怪你
但係佢做既野係0囉

手寫信完全係hea同公式

而家sad既心情係退團+比人當狗撚
證明阿嫂用年幾時間就將牙石調教成功

(好耐冇用過呢隻字覺得自己好老)

本身你拍拖都算
我地之前仲叫呀嫂

真係妖女冇講錯
蛙絲我都覺得佢演唱會嘅時候仲係好認真望住roha㗎
其實佢點樣同廢社傾得佢兩個知
可能唔知幾多年後嘅訪問會知多少少
冇經歷過佢改名前嘅時期 但就咁睇返綜藝覺得佢個人好似冇以前咁開心
但覺得佢喺舞台嘅時候都仲係好enjoy
甚至AAF嘅時候都仲好開心
佢以前上綜藝係好落力咁玩反而係抒發壓力既feel
如果唔係我地都唔會話佢地好笑過其他團
我地永遠都冇可能會知佢點解會唔續約
可能條女咩都冇做係冤枉但我點都覺得出pool事件係契機

唉仲諗住佢地感情咁好續約消息都會齊進齊退
點知

唉訓唔著啊
我無法想像我唔會再係astro既舞台上見到佢
你話佢退社但偶爾會黎cb都好丫
果然男人真係唔好信
湯巴是對的 一早就燈中咗
我覺得佢嗰陣俾人屌完有上返水又有送餐車俾牙優
其實佢心入面仲有囉哈架(應該)
如果真係咁唔care
佢大可以由得你地繼續屌 佢有佢繼續深潛
佢再潛就已經係咁啱廢社爆佢未續約
我依家都唔敢聽Astro啲歌住了
佢ig都有po花生cb
唉 唔知佢點同廢社傾 唔知佢點諗
又可能佢覺得呢個決定對成員最好
我哋嘅齊人演唱會
肯等都冇撚用
之後睇Astro Play(如果仲有)少咗牙石又會覺得唔慣
睇完上面咁多負能量, 今朝花生帶返個好消息沖淡下
https://twitter.com/fantagiomusic_/status/1630712856202338305
可能搵緊條女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞