[AROHA] ASTRO 討論區(76) - 7週年粗卡(Feat.牙俊支咪)

1001 回覆
12 Like 1 Dislike
雖然估到 但都係幻想唔到之後點
依個世界無話無咗邊個唔得嘅
反正依都係個人活動同小分隊活動為主
RAP PAT又有牙真頂
講到集中小分隊同個人活動應該都唔會點5人團cb?
咁突然宣佈反而好似冇想像中咁傷心
反而想恭喜佢離開廢社
但係Astro以後得返5個
牙俊退伍後 + 牙真入伍前 應該有機(如果佢地想嘅話)
有少少預咗 所以無感
係間公司14年 祝牙石搵到錢養老婆啦
應該阿俊未出黎 所以集中分隊同個人
好唔慣得番5條友
⁂ ASTRO未來活動公告 ⁂ 繁中翻譯
https://www.facebook.com/astro.OurYouth/posts/pfbid0Zv6r4KchKMLM9aw3czg2EQnXBsgrLGk6BoVMXH33aM3gfgCT8hUbEpRCAseSLWqol
大家好,這裡是Fantagio。
首先真心地感謝喜愛著、應援著ASTRO的粉絲們。
過去7年間跟ASTRO成員們一起走來的Rocky,在經過深度的對談後決定結束和本社的專屬合約以及作為ASTRO成員的活動。
對在這麼長的一段時間裡總是全力以赴的Rocky表達感謝之意,未來本社也會真心地應援著Rocky的前程。
也非常感謝應援、支持著Rocky的粉絲們,也希望能夠持續應援著開啟新的開始的Rocky。
未來ASTRO將維持5人體制,短時間內將專注於和Fantagio一起的成員們的小分隊及個人活動。絕對不會吝嗇支持成員們在各式各樣的領域發展。
今後也請多多關注和應援ASTRO成員們,謝謝。
官咖手寫信繁中翻譯
大家好,我是Rocky。
很久違地向粉絲們送上問候呢。
首先很抱歉帶來的不是好消息,但我認為應該要讓我們AROHA們最先知道才對,因此寫下了這封信。

我最終和一起走過14年的Fantagio分開了,作為ASTRO的活動也將結束。

作為ASTRO活動的所有時光對我來說都很珍貴,真心地感謝這段時光、一起走來的成員們、尤其是一直成為我很大力量的AROHA。
因為有大家對我過份的愛和應援,我才能成長這麼多、學到這麼多。
不管在哪裡,我都會好好地保存著和成員們、和AROHA們的珍貴回憶,不會忘記的。

AROHA,這段時間真的非常謝謝你們。

就算阿俊出返嚟, 真係唔知之後啲parts點分配
之後到阿真入伍連rap都唔使唱
覺得牙真牙石小分隊好可惜
演唱會嗰次炒熱晒成個現場氣氛真係好正
嚟緊牙真solo加油
對於呢條友自己放棄自己無需覺得太可惜, 我覺得等到阿俊出返嚟, 哥line可以自組小分隊
所以牙產練定rap
得翻vocal line
阿產今次練左rap可以派上用場
雖然有心理準備 冇想像中咁sad 但係心情好複雜
應該都唔會搵另外4膠rap掛
哥line分隊都唔錯
仲有其實幾想睇父子分隊
我覺得假如再有新歌rap嘅部分可以減少嘅, 但係舊歌點呢? 唔可以完全唔唱啩 (除非以後都唔再有團嘅活動啫)
TROT
父子分隊都好, 不過唔知咩類型嘅歌啱佢地一齊唱呢? 真係唱Trot?
想睇父子line唱抒情歌
阿真入伍可能又係focus個人同分隊
咁就冇rap嘅問題
咁睇嚟都似喇
但係咁嘅話佢地續嚟做乜
撚咗幾日,終於都解脫啦
生日嗰日個個咁遲出post打咗底,都冇乜感覺啦
韓國網友真係好多口
阿真小慘,之前真石二輯都話預備緊
Solo好大壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞