[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

拉比奧特 馬杜迪 都不足為懼
垃圾車以加衰到條中場中得番干堤法比
翼鋒得番柒頭 柏度 唔好睇到車仔咁高啦
根本無左世三攻力已經差好遠
仲有人地中場3個都搶得之餘仲要攻到

事實上我地就係有夏神,
仲有我真係唔撚覺得馬度迪算老幾,
只係一隻大隻佬勤力牛

事實世三以加受傷要去到9月尾先復操
佢幾時操得起都未知 仲有我地岩岩
買番黎果個藥膏就係比你話不足為懼
Ge中場虐待到小丑咁

咁比你吹奏到車仔冇撚得打既星級前中場,
上季兩回合對住隊阿狗大炒左幾多球,
法甲又炒摩納哥幾多球,贏幾多分啊,

你認為干堤加法比 前場 柏度 莫拉達 柒頭
對住psg個中場會搶得贏 根本以加個陣殘到
咩咁 兵源又唔夠 主力又受傷

你預左我地會殘陣去打既,
又冇夏神,又冇Baka,達仔囝又夾熟,
咁打邊隊都可以好撚驚架啦

一路講緊分組抽中psg喎ching

完全唔覺得講到差成班波咁遠

baka都好快踢得 佢拍kante 應該好搶得 點睇都唔似中場會輸晒
達子又係大賽球員 之前歐聯有表現
依加轉會窗都未完 一場波都未踢過 就已經瀨晒屎
疤會唔會用過2億買麥巴比
Psg
https://youtu.be/okQ1tikwDIE

1:54 譚仔又唱得幾好

安仔上季真係咁差?

唔差呀季初搵佢打正選應該可以保到頭10
同前季一樣

季初對一下游 就算用安仔都夠做
成日講到安仔一出黎隊波就好似變哂中下游咁要護級又盛
聯賽下下隊強隊咩

咁我想你講到佢咁好點解罰球角球佢都有份開
打左130場英超得19球入波13助攻
仲有對中下遊更加唔岩佢打佢陣地戰有幾廢
唔係唔知呀

依加要安仔做正選咩?
做後備咋咩 成日講到一出安仔就好似死撚哂咁
講到0創造 話佢130場得19破13助攻

你又唔提佢上季出場1552分鍾有8球2助攻?
上季夏神都唔係出哂38場 有絃場係安仔正選上陣啦 咪又係無問題 仲有幾場安仔都做到野添
講到安仔一出場就中下游都唔店 會唔會太誇張呀?
成日反安反到咩topic都賴落去佢到 就算唔係講起安仔都無啦啦講下佢 真係好煩
唔講以為安仔連u21都不如
安仔又肯做後備 耐唔耐有貨交
成日提住130場19破13助攻
安仔又肯做後備 耐唔耐有貨交
成日提住130場19球13助攻

安仔上季真係咁差?

同前季一樣

聯賽下下隊強隊咩

唔係唔知呀

依加要安仔做正選咩?

上季夏神都唔係出哂38場 有絃場係安仔正選上陣啦 咪又係無問題 仲有幾場安仔都做到野添
成日反安反到咩topic都賴落去佢到 就算唔係講起安仔都無啦啦講下佢 真係好煩

季初就要佢做正選呀以加 講到佢真係完全後備咁
以加講緊除時頭10場波都要佢踢呀 成日講佢
1552分鐘 入左8球不過佢場上表現有幾廢
你又有冇講呀
咁多位手足射左幾多次

安仔上季真係咁差?

同前季一樣

聯賽下下隊強隊咩

唔係唔知呀

依加要安仔做正選咩?

你又有冇講呀

咁點呀?頭10場有幾多場對強隊呀?
最多咪1-3場 仲有7場對中下游呀 講到安仔連中下游都唔夠班呀?依加一隊波係咪得安仔一個踢哂呀?無其他人既
同埋我無話過安仔勁 同埋無成日提佢1552分鍾入8球 只係你成日提佢130場入得19球13助攻 我先第一次講佢1552分鍾入8球
佢係有時斷左進攻 但有時夠做到野啦 成日提佢廢果面 做到野果陣又唔讚下佢?
安仔都做左後備 又無出聲抱怨過咩 成日踩到佢好似連英超中下游都踢唔店 要落番佢英冠英甲咁

法比靚仔左

法比靚仔左

安仔上季真係咁差?

同前季一樣

聯賽下下隊強隊咩

唔係唔知呀

依加要安仔做正選咩?

你又有冇講呀

咁點呀?頭10場有幾多場對強隊呀?
最多咪1-3場 仲有7場對中下游呀 講到安仔連中下游都唔夠班呀?依加一隊波係咪得安仔一個踢哂呀?無其他人既
同埋我無話過安仔勁 同埋無成日提佢1552分鍾入8球 只係你成日提佢130場入得19球13助攻 我先第一次講佢1552分鍾入8球
佢係有時斷左進攻 但有時夠做到野啦 成日提佢廢果面 做到野果陣又唔讚下佢?
安仔都做左後備 又無出聲抱怨過咩 成日踩到佢好似連英超中下游都踢唔店 要落番佢英冠英甲咁

廢足幾場間中入番粒係唔係叫好表現
句come on chelsea睇到我好尷尬
屁馬唔係真係走呀?
1hr 4頁
你班友
柒頭上年入球分佈
屎篤城 3球
新特蘭 1球
般尼 1球
候城 1球
拖肥 1球
鏝城 1球
句come on chelsea睇到我好尷尬

可能係條片cut 得太快,搞到達子好似趕住講句嘢

法比靚仔左

Neymar done deal!?!?

睇落應該好大機會

疤狗都投撚左降啊,
之前仲話迫Verratti轉會,
玩下手連未來核心都冇撚埋

見到疤星散,心都涼埋

點解疤會賣尼馬既?

唔係佢賣
係巴黎出買斷價,球員想走,球會阻止唔到

尼馬唔想接班?

有咁撚多錢賺,有球王都唔做啦

其實球員咁為錢既話 真係影衰哂足球

人工高 又唔洗去中國 點解唔做
https://youtu.be/okQ1tikwDIE

1:54 譚仔又唱得幾好

隊長 RJ
Chelsea to make move for Alex Oxlade-Chamberlain next week. Arsenal midfielder has told Wenger he will not sign new deal currently on offer
唔識波既人先會反安
唔識波既人先會反安

agger
啊衣好撚fit 新巴哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞