[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
100分上年打cm畀阿屌到仆街

我睇過一兩場 唔差喎

阿迷都作到準?佢地有幾多年未見過冠軍球隊球員係點踢波?
買天使or一百分都好,就係咪撚買Lucas唔該

法比靚仔左

第一個女車迷 Pmed

How about Emilia !?

呢個對我黎講係神級

你想點樣解比佢聽

Sparkling Loftus-Cheek

Crazy running Loftus-Cheek

I said Chinese nickname only..

講Cantonese 驚佢唔明

有無同佢解釋

無時間啦,好趕
Hazard Pedro打正選
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

有個後生過又勁過柒頭有得買唔買咩

咁唔係個個都好似柒頭咁安份打後備嘅

後你老母咩 得3個翼柏度世三唔撚出得就到佢
仲要以加世三受埋傷
Hazard Pedro打正選
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

有個後生過又勁過柒頭有得買唔買咩

安lan

Hazard 季初出唔到
練習干地踢埋一份
莫非干地出山救中場
練習干地踢埋一份
莫非干地出山救中場

好似拖舟教c朗射罰球咁
堅尼地
Sky: 車路士將與Chamberlain展開談判
柒頭加盟咁耐廢足咁耐29啦 柏度都30啦
佢地以D靠速度搵食GE球員過左30都唔知
可以維持幾耐都唔知 係唔係要等到佢地真係
唔撚踢得先可以先再買人代佢地
堅尼地

Sky: 車路士將與Chamberlain展開談判

agent cesc
堅尼地

做咩 ?
堅尼地

佢做咩?
堅尼地

咩事??
買天使or一百分都好,就係咪撚買Lucas唔該

點解
柒頭加盟咁耐廢足咁耐29啦 柏度都30啦
佢地以D靠速度搵食GE球員過左30都唔知
可以維持幾耐都唔知 係唔係要等到佢地真係
唔撚踢得先可以先再買人代佢地

買張仔啱哂
堅尼地

咩事?
堅尼地

即刻係ig story道歉
堅尼地

?
堅尼地

?

尋晚係ig story打左句 porra china
porra:
Brazilian Portuguese for cum, sperm.
Also used as an expletive.
堅尼地

?
堅尼地

?

porra:
Brazilian Portuguese for cum, sperm.

好似係解fuck
堅尼地

?

porra:

好似係解fuck

fuck chi na
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞