[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

你想點樣解比佢聽

Sparkling Loftus-Cheek

Crazy running Loftus-Cheek

I said Chinese nickname only..

講Cantonese 驚佢唔明

有無提佢up上IG

你想點樣解比佢聽

Sparkling Loftus-Cheek

Crazy running Loftus-Cheek

I said Chinese nickname only..

講Cantonese 驚佢唔明

見到有人著水晶宮波衫搭地鐵
100 dimaria lucas
Angel or Lucas 其中一個都照殺

法比靚仔左

第一個女車迷 Pmed

早知抽波衫抽佢

再送過咪得囉火清

法比靚仔左

第一個女車迷 Pmed

早知抽波衫抽佢

再送過咪得囉火清

姐係做馬啦
Nasser (PSG President) has told Di Maria & Lucas Moura to look for a new club. Ben Arfa will soon have his contract terminated. [Canal +]

迪馬 Lucas 賓硬化同時走
Nasser (PSG President) has told Di Maria & Lucas Moura to look for a new club. Ben Arfa will soon have his contract terminated. [Canal +]

打包迪包同lucas

迪馬

迪馬

迪馬做波

迪馬

LUIZ同佢兩個都FD快D佢地黎啦 咁就可以同時解決中場同翼鋒問題
之後用60M買埋貝仔+張伯倫就搞掂
法比ig 影到間酒店好靚

佢地住得 梗係靚野

佢地住得 梗係靚野

一開房門就係公共空間,唔係平時啲五星野
Hazard Pedro打正選
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

佢地住得 梗係靚野

幾時再黎香港
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

賣波衫
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

有個後生過又勁過柒頭有得買唔買咩

佢地住得 梗係靚野

卡巴咁快就融入左
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

安lan
安後備
武神打輪換
仲買一線翼做咩

咁唔係個個都好似柒頭咁安份打後備嘅

佢地住得 梗係靚野

洲際酒店
今晚梗係睇車 大球場不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞