[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike

“You are Chelsea, you’re a blue and blues never give up.” — Didier Drogba

會歌

http://www.youtube.com/watch?v=HZYfi_Ex_gM http://www.youtube.com/watch?v=PLvPM45rET0

同場加映 : https://www.facebook.com/groups/385767815088852/
Hawk's Group

吾皇又出黎接見新球員

找亮點
個個都擔心達仔會唔適應
我反而覺得達仔會解放夏神
呢個先係最好效果

找亮點

Costa

找亮點

Liked by diego.costa

找亮點

dc
btw morata未剪短頭髮前好睇d
lm
Lukaku had fewer unsuccessful touches (77) in the Premier League last season than:

Costa (107)
Sanchez (94)
Kane (83)
Agüero (79)

佢離腳還離腳,唔多控甩先
達子幾號

Same ask
達子幾號

Same ask

未公佈

找亮點

dc
btw morata未剪短頭髮前好睇d

其實達仔之前個頭 其他人都好難carry 扁到不過達仔靚仔
餓咗好耐波
達子

找亮點

Liked by diego.costa

收返早前話想歐聯抽中PSG既言論,
尼馬山狗都俾隊西波買撚哂既話,
真係冇撚得同佢地踢
真係冇撚得同佢地踢

未買佢地都唔覺得有得踢啦
Neymar done deal!?!?
Neymar done deal!?!?

睇落應該好大機會
真係冇撚得同佢地踢

未買佢地都唔覺得有得踢啦

未買點會冇得踢,逐個位秤都唔輸蝕

吾皇又出黎接見新球員

肯定同hazard frd到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞