[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Btw 膠層可唔可以咪撚再追aoc
目標要劍指歐聯就咪撚買Arsenal reject

米杜士堡reject你都j啦

我係£10m左右呢個價買到先J

A查1m都嫌貴啦 叫佢同堅尼地兩個一齊踢波就岩
兩個智障一齊踢應該有加成

派清j過堅尼地依件殘廢人士可以做新巴爾

你夠講過阿衣垃圾黎

真心垃圾,咁既心態
對住皇疤拜一場可能得幾個機會比佢咁心雄去處理真心死得人多

就算佢入2球一樣唔會欣賞佢

後日可以睇下你愛將lkk射唔射得死鍠
鼠仔返黎歡樂好多

車區無左我真係唔得

情況就好似本土派無左郁民一樣,群龍無首

碌撚唔是本土派
同樣類比=你唔是車迷
Tolissio 好似麻麻 相反kessie 唔差
kenedy其實講事實姐
無做錯喎
不過都要lan
Conte 買人眼光幾準
Conte 買人眼光幾準

買埋Sandro Sanchez 就更好
鼠仔返黎歡樂好多

funson
需要左閘同後備防中

左閘sandro>mendy>telles

唔建議買返bentrend , 我覺得球隊需要既係好撚勁有突破能力既lwb

Mendy比人買咗
Sandro依家都應該無乜可能
見到對情侶一齊著lalala 幾sweet

我都想女友同我一齊著kante
但佢唔肯
鏝洗唔洗買咁多閘

但佢唔肯

省d啦,你根本無女

同條女著kante 根本就係fake blue
鏝洗唔洗買咁多閘

一對閘過億鎊,好癲
Ocebb 知邊間酒店未

但佢唔肯

省d啦,你根本無女

同條女著kante 根本就係fake blue

Kante 陪大家過聖誕節
Ocebb 知邊間酒店未

咩source黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞