[北京鬥廠]車迷屌到女人完轉會窗討論區

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=KzbXobObllo

淨講呢條片,達仔D Finish都幾差

佢做決定都有d慢
不過都比哥狗快

已經比哥狗好多la
如果片中果個換做哥狗 帶兩步甩左la

幾好都好,一個成日搞政治既球員,都要佢Lan
又山狗又尼馬
https://www.youtube.com/watch?v=KzbXobObllo

佢做決定都有d慢
不過都比哥狗快

已經比哥狗好多la

佢做決定都有d慢
不過都比哥狗快

已經比哥狗好多la

夏神
Alex Oxlade-Chamberlain this week told Arsene Wenger he has no intention of signing the extension currently on offer. [Sky]
鏝買埋Mendy
Alex Oxlade-Chamberlain this week told Arsene Wenger he has no intention of signing the extension currently on offer. [Sky]

其實都唔代表佢會黎車
如果簽到ox 再加多隻中場同左閘就fit晒
PSG are ready to bid £70m for Alexis Sanchez and are prepared to meet his £400k-a-week wage demands. [@johncrossmirror] #afc

400k
果邊屁馬又話500k加220m

人地賣比國外既球隊都要70m
諗起呢度之前有人話用30m 轟落雲加度 等佢心動 就搞笑

雲加笑到心動呀
咁弱智都講得出
鏝買埋Mendy

官宣?
鏝買埋Mendy

官宣?

Breaking | Manchester City & AS Monaco have reached a €57.5m agreement for the transfer of Benjamin Mendy. (L'Équipe)
鏝買埋Mendy

官宣?

Breaking | Manchester City & AS Monaco have reached a €57.5m agreement for the transfer of Benjamin Mendy. (L'Équipe)

快簽B仔啦
1)唔貴
2)英人
3)踢過歐聯決賽
4)愛回家

Azp 個名串錯?
真係唯有望Sandro

Marina 可唔可以hijack 山狗

Azp 個名串錯?

好多都串錯
真係唯有望Sandro

我都好想山狗黎呀

但如果有非英超球隊bid佢的話,跟本無可能放比我地,你估好似我地(打算)放妹迪比獌咁咩
真係唯有望Sandro

我都好想山狗黎呀

如果有非英超球隊bid佢的話,跟本無可能放比我地,你估好似我地(打算)放妹迪比獌咁咩

如果1月簽到山狗都抵,歐戰有得用
no sandro no mendy
b仔呢

100 分

又唔係打lwb
真係唯有望Sandro

我都好想山狗黎呀

如果有非英超球隊bid佢的話,跟本無可能放比我地,你估好似我地(打算)放妹迪比獌咁咩

我都係覺得佢會去P$G
真係唯有望Sandro

我都好想山狗黎呀

我都係覺得佢會去P$G

400k 週薪贏曬拉......
真係唯有望Sandro

我都好想山狗黎呀

我都係覺得佢會去P$G

會唔會係簽尼馬嘅煙幕 ?
達囝轉會費係幾多?£70m
幾點kickoff?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞