【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (17) Angel Beats!合作到3月10號

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
DP加乘就疊器
HP加乘就疊力
其他疊力/器
已入~攞500鑽
1mhcza9vvaid50sf

差4個
旗袍妹招大個連擊buff可唔可以疊2次 見佢無顯示
咁係練度唔夠姐
出去打斬/突/打幻影(錂鏡)強化下d角色先
唔係咁嘅意思
第一次玩day1喺地下未玩晒就停咗,之後又重新睇過
以為要一口氣睇晒劇情

我都係為咗AB先入坑,希望之後會補完晒其他角色嘅故事
升天使既洞察力lv有冇加多啲buff?
效果量會UP
npmdmfezo62isi9r 已過第二關 求互幫
平均78級打記憶迷宮B40王都算輕鬆(OD3都係用5 ENERGY),
但落B41完全無力
開大技都做唔到5 ENERGY一場
xd22l0qje7c2cmzy

而家先第二章day15
可 顯示方式係身上珠珠

打完第三章入第四章
day2門口D怪3下就爆盾

記憶迷宮B50已經打完 活動91 35都打得過(13萬6千分左右)
之後可以點執?
強化隻隻都66/86
開始整裝
B50只係開始 之後體力all in寶石王
綠卷all in戒指巢穴
目標陽石 5條SP+3鏈 800DP以上既耳環定鏈唔記得
然後呢D野最好儲定以套為單位 再加洗屬性
百合/奏 全力, 蟹全器 輔助全體精
無記錯捱多一陣就可以買到第4章既九十幾萬體精晶片
推到個到就開始停手啦
有額外時間就睇下其他故事
第4章D底板90幾萬短時間應該都買唔起住
買齊一隊都成600萬
SP+3鏈我有3條 去飾品5刷埋3條?
打洞石邊到打比較好?
外傳應該優先補返2 3章D後續 (本身自己好重劇情)
屌 仲想用埋D體睇埋角色交流 31A 31B 31C 30G成23個人等體等到彿誕
啲地城卷多到傻法國仲有成80張未用 完全唔想刷屬性寶珠
打洞石刷屬性戒指迷宮會有一兩粒一次
多謝大佬解答
以前玩手機game 差唔多全部都skip 劇情,呢隻game 試下用耳機睇劇情慢慢玩,玩左幾日先打完day 1
但係睇劇情玩好好玩
我想問係咪打活動升爆入江先,之後換咩好
所以我抄左一隊用黎auto 寶珠B21-28
或者繼續戒巢 minpay有17粒
初期真係要用下佢個掛機系統,將人升高少少lv,再行下迷宮廢域,得明就刷下稜鏡
屌 仲想用埋D體睇埋角色交流 31A 31B 31C 30G成23個人等體等到彿誕
初期真係要用下佢個掛機系統,將人升高少少lv,再行下迷宮廢域,得就刷下稜鏡
入江一定要換哂啲碎因為限定唔換就無
基本上新人可以全換 後期啲溶液同A碎可以唔需要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞