【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (17) Angel Beats!合作到3月10號

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
天使除左係限定角外仲有咩優勝之處?
宜家月歌勁撚到我唔係好想換走佢
又型又可愛 嗚啊
裝晒+防既晶片比佢,練起左都唔會太差
積分打到90幾級都唔會比boss一下打爆個盾
新手玩到無咩方向 想問吓之後應該整咩好?
打光之迴廊拎6星戒指?

玩到第3章 已過記憶迷宮B50 課左6pack 100lv包
0突角色練到110lv 活動打到XII 過唔到XIII 比王秒
SA 打到90+25 得12萬分

我係用美也+原皮聖華+入江+天使+星羅 仲有隻唔知放咩好 是但放
打王係開光陣 星羅 心眼*2 禁藥*2 脆弱*2 跟住天使秒
係咪已經係最高輸出?

有心眼,對弱點特攻
有愛先追,如果唔係等遲d星聖華 / 李映夏復刻先抽都可以
打斬 / 突菱鏡強化一下d角色先,另外係晶片買晒+防(體力/精神),淨係買一套+力既Attacker用增加傷害

如果裝備未換5星就去刷幾場飾品迴廊5 / 巢穴

輸出方面可以放埋S華村charge,多20%傷同爆擊率
2fwnd81bw210pn3f
天使我反而冇咩感覺
可能再觀望下先
感謝巴打

想知呢張圖出自第幾章定活動
同行2-24有咩分別?後D關卡易升技D?

新手想問我而家咁砌隊係唔係無錯

我手頭上都係得幾隻SS係唔係應該抽下而家復刻池定等星聖華/孔明復刻先all in 我而家手上仲有萬七石
而家去左第2章day 10
活動
直接淘佬買日服ac好過啦孔明星羅天使先50人仔
其實淨係用嗰幾隻打主線都唔會有咩問題
打高難度既可能要用個專業補(e.g.入江),另外閃光月歌同二以奈睇個人喜好可以換百合山脇由希嗰d既,反正暫時都係靠星羅同聖華 buff 跟屬性無關,係聖華淨係 buff 前排唔計自己就最多 buff 2 隻打手所以 attacker 最好都2隻內
如果聖華唔上 buff 或者夠 sp 開大技有雷 field 可以幫到西裝由希咁,不過你呢隊暫時睇聖華唔上 buff 都無乜其他選擇
己加
千祈唔好抽復刻池
唔係話果幾隻角廢,但技能都過晒時,要抽一定係抽新pool

隊伍可以用仲村換走茅森,大島同天使都係斬屬,換仲村平衡返屬性,同埋仲村常駐火+10%傷可以搭大島增加輸出

另外可以升既有S華村(charge加攻同爆率)、入江(全體回)、和泉(同聖華組雷隊)
天使光系最強打手
會課金緊加要抽
Thanks
我試下先thanks

而家打boss通常儲SP,天使開心眼,星羅開爆擊,管家開蓄力,華村開2次增強
然後月歌>仲村/大島>天使接住開大絕

想問有無咩組隊改善建議
想問下邊個位可以加人

lowdurv82ah45mau
求加埋
柳同華村其實有少少重疊,如果唔需要回復可以將柳換成佐月,華村放蓄力就可以縮短打boss既回合數

同埋佐月可以打新春活動學全體增強
冇加人,最多只有交換邀請碼
但每人只可以入一次,搵個新手一換一最好
原來天使心眼可以疊buff?
玩左3日
新人想問下
過2日換隻活動BOSS
咁活動王個分數獎勵會唔會reset埋
一場打得3000分 成百萬
如果會reset 搵計打夠1百萬佢
唔會就慢慢黎 升下角先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞