【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (17) Angel Beats!合作到3月10號

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
另外想問下主線推到邊先應該開限時活動玩 ?
想問記憶空間地面無限respawn D金色閃閃報酬係咪隨機?
定放置一排再執會多D
有次執到20000GP,果格隔咗幾日冇執過
emcc1jh8r4y3myy8
已加樓上二位
一定要抽一隻天使
b4bd4fy40yt9sh24

求加
請問a強化黎有咩用?會有影響嫁咩?
建唔建議打裝飾個迷宮 剛打完40層記憶可以打第5
AB 既話有咁早得咁早玩就得,始終AB活動係限時,至少都要打活動稜鏡換下野
技能強化會有影響,本身共用
能力強化最後一個無寫專用都係共用,唔記得A有無同埋係強化幾
不過初玩都係強化左要用既角色先,係玩到咁上下素材多得濟先點埋A 同S
裝飾5點都要打下,我玩到而家都係用緊5星天命鏈懶得做6星
同埋其他6星裝要d時間先做到,過度期間都係要用住5星裝先
第4章前篇無下調難度,同第3章差距幾大
每日隨機生成
邀請碼 9fesj6efh7rzk7h1
好 我都係得3,4條件5星裝 要打下
想問下如果依家入坑好唔好? 諗坐課個石號玩
定應該課已經有D角既好?
一周年緊,同埋唯一期間限定合作活動 angel beats 剩返最後半個月,係而家入坑架喇
同埋有 20 日 login bonus 送兩張SS券,至到3月28,而家入仲夠時間
好既巴打, 我依家係諗住應該課多石號自己抽 定簡D冇咩石但有靚角既開始
呢隻 game 本身石頭唔多,通常都係直接送抽券,正常石頭號都唔會多石
要抽一隻角色預保底要6萬石,直接買有角色平好多
不過買帳呢d野唔清楚,聽講日帳會平d,而中文地區既帳號有時會有d科技號俾人 ban,例如上左唔夠1個月但攞晒1個月既登入石
好既巴打
我睇巴哈係最好有星聖華同李映夏 想知依家係咪都仲係
一定要有立華奏,成隻驚唯一一隻限定角
最勁仲係星聖華同李映夏
然後立華奏係限定咁,睇個人
刷左7個鐘首抽終於出天使+星聖華
李映夏等4月復刻200抽保底算~
刷到好累
計返最低工資 不如買個開局ac仲好
買ac驚科技號會ban
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞