【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (17) Angel Beats!合作到3月10號

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
可以啊 出一次技消耗兩層
rwz35orpy6p4fhf3
想知天使招心眼普通攻擊有冇效
無用 普攻唔會消
一定要出技先會消左個buff 同埋要打剋屬先有效果
強化係指能力強化? 強得好多都強曬 有啲係差寶珠強化 同埋100lv果個包送左一套5星飾品 有3sp鍊
係咪黎緊應該刷6星飾品?

原來要用體+精神 之前一直用智/DP
之前有傳話2-24升技升唔到最後個LV
不過都係睇你練度去到邊
刷唔到3-9當然刷住2-24先啦
防重要過其他
全身5星裝既話可以打寶石開始合6星裝地獄

你比boss秒我諗都係用錯晶片同埋天使/桐生未強化完數值唔夠,正常升滿用岩裝備應該唔會比XIII秒
咁我應該無

有無巴打都係咁
會 reset,每次都係新
唔知係隻game描述不足定我睇漏
成日都唔知D buff究竟係剩餘回合定剩餘次數,疊積上限又唔知
說明係唔多既,有d回合會講明回合,好像星羅 3 turn buff
同攻擊無關好似入江加防都係回合
仲有 debuff 敵人嗰d都係回合
其餘大部分攻擊 buff 都係次數,差在會唔會俾普攻食
原來差咁遠 唔怪得我隻美也bb成日比人one shot 得佢未睇到第2個故仔開能力 我再試吓先 唔該巴打
呢個真 好多buff 都唔知實際效果 game 入面又唔識睇 定無得睇
心眼 厄果啲真係黑人問號 我都係上巴哈查buff 先知效果同埋可以疊幾多
課個488包一隻ss都無
必中以外都係伏
中了伏
嗰d 係標題㩒常見問題之類會有個列表寫晒效果
之前有巴打試過有人打電話斷線之類就會咁,照做就OK返
仲以為普攻一定唔會消耗次數類別嘅buff
側頭貓表示夾硬kill app後試過1次
啲技係咪無得睇hit數? 唔熟真係唔知邊啲可以儲OD
seraph day
d sp成日唔夠用
要突1先有d feel
同問
想知刷OD條詳細機制
(例如hit數同刷條值係咪固定,送果隻茅森夢幻泡影9hit真係多刷9倍?打DP同打HP有冇分別,打弱點、全體攻擊又會唔會刷多D等,好似仲有裝備/技能+OD)

https://altema.jp/heavenburnsred/overdrive
呢度剩係講40 hit = 1條,耐性刷唔到條
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞