【I/A/Steam】Heaven Burns Red 緋染天空 (17) Angel Beats!合作到3月10號

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
識自動打下一場的
你結算+exp嗰度手動撳一次
之後再打一次嗰度唔好揀省電mode
佢就會自動loop
其實幻影boss係打完先扣體,可以照入去試打
迷宮就入場已扣體,真係砌好隊先入會好D
但要開住部機喎
應該無乜人會咁做
steam可以
視乎你需要邊隻多幾招好用嘅技
應該都係月歌 國見呢啲多技嘅角先要用到轉生
一係就對隻角情有獨鍾轉20次生
首抽得一隻開唔開

掛技能就只可以開住部機爬山
一樣唔少人做

老手做就好正常
但新手仲係缺溶液缺gp又打得慢的時候就咪練技住
番去打訓練場啦

問親個個打唔贏迷宮嘅
幾乎個個都係style強化得果1/2
喂大佬,你咁嘅練度,死左都未出到4次大招啦
練條鐵咩

乜L野唔打裝飾5直衝6星
唔買3章芯片直接買4章
然後同我攞一堆2/3/4星裝配合style強化2再加上2章芯片
大佬呀,唔好咁痴線啦
映映唔係畀新手用
你預自己會玩到大後期咪開

都係嗰句你會唔會後悔錯過限定
天使同仲村都係強嘅打手
抽左兩日 第一次見到孔明
咁如果玩落去
點組隊好
掛技能有無教學? 可以免費自動掛?
月歌做主打手
詩紀同映映做buff畀月歌
其他角加加減減落啲補磨到有sp

你預打咩都要磨
要非常有心機

進度一定慢
回憶返主線3章有唔記得邊段要打山
個圖又長又多怪不過唔多血
擺一兩隻全體技打手auto
帶多三四隻要升技嘅角
因為主線打圖唔計體可以任撞怪
由起點開地圖撳到完之前嗰條路

打到上去又撳返落去跑去起點
有無得自動來回
無啦
啱啱先可以入坑
請問係咪應該衝主線之後去刷活動?
(活動應該打唔曬?)
依家咁組隊可以嗎,以及應該主練誰比較好??
謝謝

聖華同星羅重複咗
自己揀一隻
星羅全體爆,聖華單體爆
豐後應該都可以換走
放返免費送嘅SS月歌用嚟打DP應該好啲
完全冇做過功課冇刷首抽就入左坑
我宜家進度係第二章Day10
平時組隊係咁

主力係月歌 佢嘅傷害俾其他輸出高太多所以走上黎睇
雖然到目前為止我都係輾住過
但我覺得自己仲差好嘅buffer debuffer
可惜抽唔到 唔知巴打們有冇推介
SSR我就有呢幾隻

想知自己組隊方向有冇錯
我會課金的 所以石不是問題
感謝巴打
豐後換S華村

活動故事3000戰力就打得過

一邊推主線,一邊推記憶迷宮,主線唔使體力,迷宮有券就用券入

主線進度到2章day 14就會開放晒記憶迴廊入面所有菱鏡,而記憶迷宮進度就會影響你可以挑戰既菱鏡boss難度

主線推到free day果陣可以去商店買驅動裝置同晶片,新手買晒防禦類就ok
另外就係冇玩果陣可以去訓練場掛機儲錢,打30秒內打得完既難度就ok,儲30萬買天使同仲村專用裝

然後就係推鐘樓,順便執入面d裝黎用
體力攞去交流你最常用果幾隻角,淨低既體力就打活動菱鏡boss
點動點數優先換左強化素材比天使同華村開大技,之後就換入江同入江碎

打菱鏡輸左唔扣體力,可以隨時試下去挑下一級
你講既好buffer就係左下角既S華村

debuffer就打完AB活動之後,去打31B果個舊活動攞S柊木,佢招技係減雷耐性
咁你抽咗隻天使返嚟先
順便歪buff debuff

天使限角到3月10號就無
開住黎掛呢個我掛番升技算啦
訓練場本身就係俾你唔開game個陣掛
掛技行3-9/3-10
s角其實穩唔穩陣 好驚一上場就死
好的減雷耐性啱我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞