書展完全無focus,淪為散貨場大笪地

185 回覆
454 Like 9 Dislike
8號波暫停
如果唔係想攞簽名同聽talk真係廢撚事去
見過人千里迢迢黎買本哈利波特
真係覺得好撚弱智

有shortcut咩?

有shortcut咩?

有shortcut咩?

明白,不過唔會有咩機會再去
啱啦。
今日比啲教訓啲書商
其實要熟出版社同書店先可以易啲搵到書。不過平就唔算太平。

文史哲要搵就去牛津港大中大,同讀書共和國搵,會比較多。

花千樹就會有馬家輝同唔少香港作者的作品,另外都有好多陳雲的正常書

城邦就有獨步出版同商週,麥田。前者就係日本翻譯小說為主,麥田就咩都有,而商週就以社會經濟為主,同時有少量小說

最後如果都搵唔到想要就可以去榆林,田園同樂文,搵到心水就買,當支持吓樓上書店,樂文每買一百蚊就送書卷,可以係佢地清倉用,仲平。

英文書上book depository 買啦,香港地區仲有多九折discount至七月底

樂文年年都係咁,其實仲可以上書展個網下載定啲coupons用,唔同攤位有唔同coupons,樂文隻coupon就係買滿$100減$5
我覺得幾多好書喎
你冇細心睇咋下

我買咗成千幾蚊書

千幾蚊係你冇睇清楚姐,呢種書周街書店都有

做千幾蚊老襯仲要唱通街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞