高登仔做老闆!自學三個月製「無死角」風扇仔

301 回覆
515 Like 47 Dislike
明明之前個個post都比人屌 而家突然咁多人撐
前面仲有兩條友鬧交 之後仲話唔好意思推左上熱門

sorry囉冇心
發明把風扇位巴打見字可否留一留tg? 想同你傾兩句

樓主個風扇有咩值得貴日本仔嘢

其實佢唔計舊電嘅話價錢同哩啲差唔多

你又知嘅

你又知嘅

追post佢有講
諗起電腦機箱風扇,百零蚊把12CM級風扇
某G字頭牌子起另一個FORUM好多打手
但最少人家係Polyu讀流體動力學出身
對扇頁平衡等有專業研究,同埋有理論講解,只差在你追唔追求同信唔信咁解

但你連呢樣都無,一味話用靚料,D風力比出面既風扇大風又靜咁
只會比我覺得9UP唔洗本...
我都想整個太陽能尿袋
d 料勁d , 一下充完
我都想整個太陽能尿袋

有興趣

利申:歐洲巴士佬
我都想整個太陽能尿袋

有興趣

利申:歐洲巴士佬

用手機電筒照兩秒
再幫電話叉爆100%

永動機
我都想整個太陽能尿袋

我反而想研究
藍牙义電
但諗左好耐都唔知點做好
其實搵unwire出篇文+片大約幾錢?其實如果唔target香港唔使花錢搵佢地幫手,去外國都宣傳好過,香港就嘥氣啦,一日到黑都話淘寶有,幫會理安全同版權
其實搵unwire出篇文+片大約幾錢?其實如果唔target香港唔使花錢搵佢地幫手,去外國都宣傳好過,香港就嘥氣啦,一日到黑都話淘寶有,幫會理安全同版權

唔洗錢,我諗主動搵最少要幾萬,佢地搵左我兩次,多謝unwire ,我會永遠記住
發明把風扇位巴打見字可否留一留tg? 想同你傾兩句

facebook 搵到我
FutureLife HK
你話你用aerodynamic theory重新design過把風扇就話姐
搵堆靚料重新砌過把風扇出黎咁都叫設計
成篇野focus晒去粒電/casing度 扇葉WFC

唔洗錢,我諗主動搵最少要幾萬,佢地搵左我兩次,多謝unwire ,我會永遠記住

So far有無幫到你手 ,有無見到娜姐?office咩樣,好奇問下。會唔會搵蘋果
過癮

你又知嘅

追post佢有講

睇呢個日本仔design好似真係可以好似個波咁360度轉
同個所謂"高登仔"既design真係完全比下去

你又知嘅

追post佢有講

睇呢個日本仔design好似真係可以好似個波咁360度轉
同個所謂"高登仔"既design真係完全比下去

人地加個座轉型d

So far有無幫到你手 ,有無見到娜姐?office咩樣,好奇問下。會唔會搵蘋果

娜姐之前識,相認左 ,office幾靚,點都有既,比屋企人睇到都唔同,唔會主動搵喇,係掂就係佢搵我,唔掂既我搵佢都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞