[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(21) MODOK

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
可能唔係新呢
p1,p2都有自己既deck 睇送食飯
珍, 呢呢去去都係果d套路, 冇先手就比Aero拉爆
但對shuri你冇先手入r6/冇aero係手基本上你冇嘢可以做只可以retreat😂
就算有aero有先手都要估對面出zola定taskmaster
但係有次撞中咗對面玩愛國者加kazar
反而幫咗佢
試過一次開500
係囉
可能想俾人新鮮感
都係要靠人datamine出黎
所以我用d會塞晒十二個位嘅deck
幾時降pool
你而家對到0既對手都會相差太遠
最主要係熟悉D卡
P1 P2 唔多卡
知道對手玩緊咩
計下數自己贏唔贏到

你呢度寫咩區?
見佢KNULL降 有啲唔想買SHURI
咁咪走
比佢拎1分

有Aero同尚氣呢兩個剋星係度, 玩shuri deck既人都唔敢亂snap
除非你好肯定對面先手搶唔過你, 你咪snap定先lam 兩分
但更經常發生既係人地同你鬥落去仲估到你點出, 搞到你輸大分
knull要配吞星
好高級
一降應該勁多吞星出黎

一入去就見到 AP northeast
電腦電話都有寫
梗係會知點做,係悶姐
場場對shuri大家都估到大家會做咩
Q: I’ve heard Thanos is getting an animation, but I can’t seem to find infoamtion about it. Is it happening, and do you know when if so?
A: Nicki Broderick “Yes! The VFX team is actively working on this and it’s looking EPIC. Can’t wait for y’all to see it!”

Thanos專家牙寶
前兩季用shuri真係好易爬
大大力
對面冇尚氣就輸
家陣真係冇咁易
差好遠喎但巴打知唔知係咪新降pool既都計
定係齊原本pool3就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞