[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(21) MODOK

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
痴撚線
試deck

《漫威:瞬戰超能》好友單挑模式編號:39246
下季出pass好似出nimrod?
《漫威:瞬戰超能》好友單挑模式編號:34607

先啱
有無tg 群
琴晚六點玩左幾鋪之後己經無乜點玩。
我係唔係要改名

有得買了

出了
先手META 宜家
未見到有人試同round打出黎, 佢係咪都可以控後手
即係先手果陣r6打ghost+尚氣, 揭左ghost之後張尚氣會唔會變後手
等降pool算呢d牌
儲6000買kang
冇,d大佬怕去晒tg冇人推post
我覺得唔會 應該出左ghost之後下一round開始咁計 呢張唔差 睇你玩咩deck 就咁睇可以配kazoo ultron
0 token有排儲
宜家有3000 token
買埋21號個deadpool包有1500
28號一定儲夠
下星期買Deadpool bundle有1500
要再儲多一半
呢張真係要出個陣先知咩環境,如果r6 出kang 咁成turn 重新嚟過without Kang 咪一個super control
cls 過double Spider-Man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞