[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(21) MODOK

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有冇deck可以counter棄牌流
遇親都輸咁濟
走場輸1粒
佢手順好難counter
官方寫得唔清楚係官方的問題

官方澄清完,上面有其他人解釋埋,條友都睇唔明,仲要用wong做左個錯的類比話唔會唔明,就係弱智
我上面一直都幫緊官方講嘢
無啦啦比人屌我唔明官方講乜同弱智
搶先手leach
次次出完leach 佢地都走場
想買Luke
唔會跳費leech 呀 太早leech 未必有著數
我意思係t5 leech 等佢t5 modok discard 哂啲swarm同apocalypse
https://reddit.com/r/MarvelSnap/comments/113mb4q/the_top_8_decks_from_the_largest_snap_tournament/

暫時最大型比賽(128人參與)
頭八名嘅deck
可以參考吓
有啲真係好簡單
所以好多時真係未必太關牌事
係出卡個思維同snap嘅技術
一場定勝負仲好睇運
手順已經差好遠
爬rank 抄 deck 都係睇勝率緊要d

唔升就最靚

大家覺得呢張靚唔靚?
雖然冇用過張卡 好想買

第一張黑白
第2名嗰副deck幾簡單 偷人牌真係好好玩 偷走對面張核心卡已經可以秒snap 不過佢無任何counter牌 真係純粹鬥大power
art germ係必買
想問下張黑舌謀士有咩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞