[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(21) MODOK

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
加油啦
好正常唔洗急
睇巴哈話30lvl 前好多都係電腦

我又唔覺
玩緊天啟棄牌流

已經課埋pass 拎張魔多克
3日來嘅rank: 49>51>50>49>50>51>52>51>50>51 玩到心累
又有更新
ios未見
玩咩deck呀巴打
我用discard deck早排卡左47-49四日有多跟住過左之後兩日衝到上74
sandman 忽然變左 5/5

buff Thanos
仲唔nerf shuri,可以安心比3000token買了
Buff thanos但未有effect update
有啦
Sandman變5/5的話,跳費deck加sandman好似幾勁,不過對到shuri會唔夠對面大力
ios有個4字響左上個setting度 咁入去又無野 有冇人都係咁
我屌...
降左POOL未
- 「迷境魔」的幻象現在會使用迷境魔變體卡美術圖

根本係純粹隨機 80幾rank都會成日撞
呢排thanos咁hit仲要buff唯一諗到就係想佢lockjaw出黎果時已經係shangchi 斬殺線入面
降左
多咗四攻諗唔到會勁幾多
可唔可以解釋下

我淨係諗到多咗一cost 會夾唔到 ronan
又收唔到zabu 減cost
我覺得係nerf 黎
通常如果你出sandman就係想限制對手出combo然後每一round都鬥出大牌

之前佢4 cost 1攻令到electro同佢好唔夾,但係宜家多左4攻就可以turn 4出5/5,同大部分turn 4 play都差唔多power,然後連續兩turn出6 cost,成件事夾好多
咁如果我係用psylo 呢….加左一cost變咗如果我無electro就少咗一隻可以係turn 4出用左electro佢又無一般5cost咁大力係我套deck就覺得係nerf。不過真係要試下先知
黑鷹以家4張牌得8攻 尚氣搞唔到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞