[I/A/PC] Marvel Snap 瞬戰超能(21) MODOK

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
用左shuri 之後輸多過贏,瘋狂比人counter
都係用返普通deck 算
清完任又可以抖1天

leech出返哂黎,遇到幾鋪destory deck帶dr doom防Aero
準備屌
家陣shuri俾人針到仆街
D人講POOL3 4 5係點樣?見之後要用咩令牌買
snap.fan
marvelsnapzone
你可以去研究下

狗狗mvp

原來名可以用emoji 第一次見到
我好似遇過
😅
我見你地有重複卡原因就係開個爛鳩箱中重複野?
重複卡係因為有skin或者升爆左可以split
會出唔同背景/粒子效果
抽BAST 慳返啲TOKEN 而家開成十幾個箱先中新卡 TOKEN又成日得100
快d齊p3卡
未齊p3一定開擺100 token
其實好難用架
首先,你要好熟對手會有咩deck
例如discard/destroy就要turn 4 leech, kazoo/zabu就最好3rd出sandman, 見shuri/control destroyer就唔好leech/sandman, 谷高一個場
核心都係第3rd sandman/第4rd leech/有時第5rd可以wave黎防止啲6 rd爆發deck
不過套deck好玩在於,你場場都要跟據場地,手牌同對手而有唔同打法唔係一套套路打死,所以變化大啲
雨寶巴想問下pool 4 唔保底本身係咪2.5%機率開?
開pool3卡個箱 有10%機率開到pool4卡
咁每4個箱就有一個pool3卡箱 所以用2.5%黎講都算岩
我302幾就齊左
試過開500
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞