[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (7) - 留意官方活動

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
你殺嘅人多過佛地魔
如果唔用potion嗰啲其實係唔係冇咩嘢搞我種就種咗啲嘢但係就用唔着
連佛地魔都不敢唸出我的名字
有冇Ching 係Pc版
我唔知咩事一播Cg 背景就係咁閃下閃下
要重玩
佢無機會出世
steam 啲成就點樣set返做繁體
想問下各位巴絲,個dlc除咗有點黑魔法裝備之外,仲有個競技場係咩嚟?
我老婆玩緊隻驚想買埋個dlc,但依我打機經驗呢類dlc通常都係伏
所以上嚟問下各位値唔値得先
唔需要買 垃圾黎
想問魔法淨係得RT 4個位?咁多種成日要轉好煩
個Arena拎黎Test你一挑多嘅能力, 仲會計埋時間.
入到去係一個Wave一個Wave錦打, 中間冇休息時間, 打完一個Wave就出另一個wave, 每個wave嘅敵人種類同數量都會唔同, 但係會越黎越難打, 呢個mode應該係自我挑戰only, 因為我打完唔見有Scoreboard
之後天賦有得升
有冇人研究一入黑成間學校D人去哂邊
試過搵過房又無人 課室又無 但會間唔中有個人出現係你附近
同埋隻game係咪無得上床訓教
製作組偷懶
但係可以周街瞓
唔該晒巴打
都估到呢類嘢唔會有story line,但冇諗到hea到咁會賣百幾蚊
問下佢想唔想體驗下刷怪再決定買唔買
正常係返曬房訓嘅, 過咗鐘唔訓而被人捉到要做勞動服務
同埋唔通成個學院得果6間房咩(鷹院係交誼廳果層有2間, 主角果層有2間, 另一個性情應該都係得2間, 再落就去到門口了)
有妙麗mod未
等咸濕mod
上面好似有一個
唔記得開咗新po
有冇link睇睇,thx
應該已經有,之後會唔會有SKYRIM SEXLAB果種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞