[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (7) - 留意官方活動

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
64GB RAM + 2048MB pagefile 無事
opening你有睇df都知每次run都會有唔同結果
可以spike到落4x 又可以keep全above 60
原因不明
都係另一個例子modern pc game搞唔好optimization

rtao就唔係rt
hogwarts水都係ssr 佢都未叫”開盡”
⭐ PC 版直接解鎖 PS5 獨佔內容圖文教學 & 檔案下載 ⭐
https://home.gamer.com.tw/artwork.php?sn=5658244

仲未封
講咁多做咩咪又係上唔到 60+
根本而家開光追要開埋 DLSS 係必然
要 4K 畫質推到盡同純光追 60+ 甚至想平民化純光追都唔係呢幾年可以做到嘅事
係要鬥氣包拗頸為乜將 DLSS 妖魔化為乜
一般情況下開 DLSS Q 同原生分別好細可食用
爆機一定係夏天
我幾時話dlss唔好
一向有得開都開

係你盲撐bad optimization
dlss掩蓋到就由佢

以後隻隻dlss fg谷上60得啦
2GB夠架啦
幾百幾十MB嗰d會出事
我邊有盲撐 bad optimization
我只係覺得現今推 4K 純光追唔夠 60 fps = 阿媽係女人咁解

你睇咁多 game 都要開 DLSS 2/3 至叫做擺得入口就知其實並唔淨只遊戲廠商嘅責任,硬件好明顯仲未跟得上

光追發展係段好漫長嘅路
俾多少少時間 nvidia
諗緊買唔買豪華版
個黑魔法包有冇用?
仲有個黑魔法鬥技場?
正wo 但師兄試左得?
奬勵同支水攞到 但係個任開唔到定係爆咗機做唔到㗎
人地間屋整到咁撚靚
我真係冇咁好心機同咁有美術觸覺
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=4271&snA=3206&tnum=5
其實佢命中範圍都大有好幾次慢咗秒㩒都係中
好似話要開新檔先接到個任
原來係咁 有冇話要玩到咩進度先觸發?
想問有冇得玩玩下暫停遊戲 之後再繼續玩落去

fuck卡L住喺粒波度出唔返去, 撈完個save入返去都係咁,要重玩了
唔係野外?冇得傳送走?
卡住咗喺粒波唔知點解開唔到地圖, 我load save係要閂咗隻game再開返
是...

買完好後悔 又唔係靚 速度好似都一樣
似純粹係比人儲掃把先存在咁
依啲6波波建議學咗溫咖癲啦唯啊薩再玩
有冇砰一聲推出去果招,有就試下鳩出睇下可唔可以推走個波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞