[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (7) - 留意官方活動

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
Cls 4090都咁,隻game真係冇乜針對PC做optimisation
係咪有得做壞人幫隻哥布林手
第一堂都未上就15lv是否正常
最痴撚線係到而家官方一個hotfix都冇
可能仲數緊銀紙
legoland咁款
得幾十蚊
Game Pauser gives you the power to pause your games and cutscenes at any time.

Un-pausable cutscenes and un-pausable games no longer need to be a source of frustration
一陣試下係咪真係work先
https://store.steampowered.com/app/1777510/Game_Pauser_by_Jase/
我都係,慢慢行,代入感高D
佢樓上係鐘樓,成楝嘢加埋有四間呢啲密室。上到鐘樓對個鐘擺放減速or冰凍,等佢停喺同啲門有相同圖案嘅位置,就會開門
i9 13900k 5.3/4.2/4.5
RTX 4080 2.9ghz
4k 所有嘢全開, 開埋 dlss
平均 80fps
一玩黑妹劇情就好唔想玩 好煩 劇情全部skip
好想同奇獸學個Hufflepuff女同學上床呀
人又可愛把聲又好聽
又鍾意小動物
好想同佢瘋狂做愛呀
唔開dlss 照4k全開,有冇40fps?
點解要專登唔開 dlss
唔開 dlss 不如買 amd

dlss q 畫質有時好過原本畫質
因為正常呢d game就算唔開dlss ,以你咁既spec fps都唔會太低,如果唔開dlss fps太低去到得番40咁上下,姐係隻game optimisation 差,純粹想proof佢係咪optimisation 差姐
你入錯院 你要入既係卡利亞學院
冇咁劣掛最多咪144p
不如你話我知邊隻大作4k畫質推到盡開埋光追但唔開 dlss 可以上到 60fps+
咁癲
我上佐幾堂 而家先15LV
左膠應該會迫到隻game得three broomsticks個Ryan同你做
我開埋dlss3 4k全開都穩到係95-120
有無人知上校長室之前有對門點開
你夠料裝光追mod,畫質可更上一層樓
不停係咁行間學校,係咁用現現行搵個d乜實戰指南,已經搵到幾十個
開女角同hufflepuff 女同學磨豆腐我都要同佢上床
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞