[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (7) - 留意官方活動

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
天賦點咩好 一開始唔知邊啲好用
夜晚出去飛行先最正
黑魔法
Core
有冇試過跟巴哈個post改file
我改完冇再無端端drop fps

利申廢機2k dlss冇rt
有mod改樣未
個亞洲樣愈睇愈唔順眼
見到人地特性+食藥, 打一下成萬幾傷
熄CHROME玩,再睇下TASK MANAGER有無爆RAM
或者用STEAM驗証檔案
我之前係城堡某個位用R就彈,驗証完就FIX左
點解啲人用貓頭鷹搵完我但係我任務欄唔見
鬧鬼的活米村商店任務
有冇前置任/搵邊個Npc先解鎖到?
都打到財富自由 仲未去解任
四個技能盤係必須
主角係基拉大和黎
殺完蜘蛛話怪就怪自己係致命蜘蛛
殺完偷獵者又話D奇獸會安全D
唔怪得D人話連佛地魔都唔敢叫佢個名
我冇喎

我都係最難難度,R3 lock 人,r2 打,有指示就開盾暈人,一指技都冇用過,用技仲易食招
開咗room of requirement就唔會好缺
有,巴哈個改法跟足晒,都係有時會DROP,DROP最多係播過場動畫果陣,突然可以得番1X FPS
想問下依家出面仲有冇ps5版賣?好似唔多覺有
點攞
你去隔離po望望
冬季
再去到後期啲係咪會有靚掃把賣
感謝 岩岩先打到轉冬季
《霍格華茲的傳承》玩家開發草藥學附魔強化「中國咬人甘藍」,山怪等首領輕鬆打

https://news.gamebase.com.tw/news/detail/99407114?fbclid=IwAR1J5M9NGvm1mgL75KLPizamMTL4mNxqT08yt2pOswpZLC3DBzX3t1B9EQA&mibextid=Zxz2cZ

利申啱啱開始玩未知work唔work
5千蚊果兩把?係原野商人度賣
洗唔洗解後啲主線先買到?定解完飛行課就買得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞