[PC/PS/XBOX/NS] [哈利波特] Hogwarts Legacy 霍格華茲的傳承 (7) - 留意官方活動

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
學校亂放魔法係咪真係會扣學分,唔敢亂按
係就好了
識貨呀,最正真係佢,J死我啦
比人FAKE左
之後都會有任逼你買配方
我淨係等緊色色mod
緊要過光追mod
唔係卦,DLSS跟本係將畫面降到2K甚至1080p 然後full screen出喺4K mon 自己呃自己,冇乜可能好過原生4K
幾多LV爆機先係正常? 想知自己會唔會玩得太快

識溝一定溝賽絲
D人淨係識玩主線
《喋血復仇》(Back 4 Blood)無獨佔全螢幕,因此我們只比較 FSR 和 DLSS。畫面由左而右是 FSR Performance / Quality、DLSS Performance / Quality 和原生 4K。

從截圖中的天線網格可以發現,FSR 幾乎模糊到看不清楚,但 DLSS 可以很明顯看出網格。樹葉這張很有趣,DLSS 的 AI 判定它應該要非常清楚,因此呈現上反而比原生 4K 還要清晰。

https://www.4gamers.com.tw/news/detail/50864/nvidia-dlss-2-3-and-nvidia-image-scaling-review

btw 你有冇用過最新版本 DLSS 3.1.1
但係有陣時唔知係咪嗰我眼殘
4k冇開dlss同開咗dlss q既畫面
你真係好細心咁慢慢睇會唔會睇到有分別我就唔知, 但係有陣時我就咁望幾下,我都睇唔出兩個畫面有好明顯嘅分別
即係唔衝主線都有好多野玩?
正喎
PS5 physical version炒完未?
x2
AMD FSR 呢咁
#252 應該俾人趕出校
唔想做Ryan個任呀頂唔順
有冇人知呢個嘢用温加din la升上去點改方向?
屌佢老母我推到佢向下但係一升起就同我reset返向上
之前見過一個係向左定右都勉強用物理改到方向,擺一半等佢碌落嚟,呢個真係無曬符
你啱,所以點解N卡喺領先地位,呃人得黎但係做足功夫
UI真係唔太好,成日要開完本書等一等….
不過最難頂都係裝備欄空格太少
但又周街有野拾….
屌你又係一開game lag到仆街幾時fix
係 有少少似曠野之息mix Witcher咁
畢竟都係open world

未計支線

有啲mini game、解謎咁
淨係學校行下解下都玩好耐
學校好多房係行行下先撞到入去
同埋玩咗廿粒鐘都未熟曬間學校結構
到時你玩就明

不過我想快啲上堂學曬啲魔法先推主線
Q E F V 同埋mouse自己fing
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞