[庵野]《新·幪面超人》最新預告片震撼登場!3.18日本上映

1001 回覆
136 Like 17 Dislike
睇下shin universe 發展成點
如果仲有,應該拍到續集嘅
不過唔好再比庵野導啦
搵佢做顧問就差唔多
庵野個理念係好,要創新要進步
唔想再拍一成不變嘅拉打
睇返紀錄片22年8月先開始畫CG
得個半年唔夠時間啦
佢心裡面有諗法,但係唔識用言語表達出黎,所以無可能由佢自己把口講出黎,
只可以班細既一路做,做到佢覺得想要既野出現就收貨
隻game 幾啱我玩
等買
咁佢導嘅真哥係好好
新拉打就….
含淚睇完再評論
如果佢有機會拍shin Jack 我都幾期待
the first 果排sic 大賣, 我都中意果排d 造型
如果高度還原, 點解唔睇返原作
其實做演員係應該要咁,唔係有咩寫出黎做哂就得

因為好多野佢地都知應該慢慢摸索個感覺,有時係講完你都唔會明,要實戰砌出黎,咁先係好演員
隻game好唔好玩 有啲想買,細個有玩超任嗰隻好好玩
似早幾年皮套大戰4號
隧道段cg 根本就睇唔到全身 同 係乜顏色眼
我都想玩
但中文版要4月尾先有
都唔明點解唔可以同步出
都似4號
庵野要你體驗"漆黑快感"
好似話上映左幾日之後 依家偷偷地校返光左
我心諗 頂你一早就要啦 當日我入去睇 唔係爆下炸出下火花
照一照光少少
我真係連佢地D手手腳腳都睇唔到
btw 咁多人都直接貼相討論 睇落唔需要防劇透諸如此類的話
咁我都直接討論算
未有得睇成品但去左睇making
庵野個d藝術家性格真係無人頂得住
好彩池松get到佢想點先頂得住
https://twitter.com/Shin_KR/status/1643176585007099904

庵野確定加入4月9
出席謝票
召喚樋口超人
票房差就唔會拍續集啦應該
50週年同shin universe 就咁玩爛咗
如果依家有其他方法(漫畫,動畫)可以延續新拉打我就心滿意足
一個咁既故仔有延續既需要咩
雖然我未睇套戲,但個故仔應該冇問題啩,話晒都參照原著
依家炒車都應該係動作戲同剪接分鏡啫
套戲嘅設定/造型我自己幾like
SJHU出動畫嘅話 我都想睇吓嘅

但我愈嚟愈相信 SJHU一開始就只係商業上嘅Universe

宜家庵野4月9新拉會出現
又有D人話會宣佈下套SJHU嘅電影 我就唔信囉
一直都覺得SJHU係Marketing gimmick同賣周邊
如果宣布下一套係真係將4個世界觀連埋我即刻幫佢含埋都得
唯一令觀眾對SJHU重有期望嘅方法
到而家都唔知呢四套野有咩關係
庵野係頭尾”參照”同係啲好細微既地方致敬
後半我睇睇下形住會有幕個畫面突然光晒 有班人拍手講哦咩嗲拖
總之就感覺好微妙 但唔算好難睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞