[庵野]《新·幪面超人》最新預告片震撼登場!3.18日本上映

1001 回覆
136 Like 17 Dislike
4月9 謝"票"
好可愛
我支持shocker了
打鬥係ok 既如果用普通人去計,問題有兩點the first 同next 既打鬥係表現唔到怪人同怪人打既lv, d 一拳4噸一腳10噸係做唔到出黎(反而90年代既真.幪面超人做到)
第二點係first 同next 既劇本真係好差
一套愛情片一套鬼片
black sun 如果減咁d 條女既戲份會好d ,學某巴打話
樣樣都想講,但樣樣都差緊d
唔係,我覺得budget 好重要,點解咸超幾億票房
幪超咁差,都幾肯定圓谷budget 比東映多
請米津唱ed 舖天蓋地咁宣傳
東映連首似樣d ed 都比唔到出黎

仲有選人都係問題,唔係話池松壯亮唔好,佢既演技我係對佢有改觀,但真係珠玉在前,齋藤工做吉田,講遠少少黃川田將也做first 本鄉猛, 我一開波見到池松壯亮我都屌出聲果隻五吋鞋肘著左仲係矮柄本佑半個頭
早啲海外上映啦
見日本嗰邊日日死谷爛谷好慘
屌你老母, 原來唔撚係庵野秀明剪接問題
而係刻意要還原返1971年原版第一集既剪接
https://www.youtube.com/watch?v=kgysPTlAkDk&ab_channel=KaKwanKitYu
頭先FACT CHECK左果幾個SHOT真係同當年果套第一集一撚柒鳩樣

如果係刻意要還原返1971年原版第一集既剪接而拍撚到咁撚樣, 我覺得套野已經接近滿分, 已經屌打左新BLACK SUN, 同用一套電影時間一口氣睇撚晒當年果97集冇咩分別, 仲想點?
重複返第一集嘅失敗
拍完呢集下次又要重啟

會唔會下一套就新.EVA搵佢做レイ
唔好啦 真人毀經典
睇佢個款長澤啲低炒都係佢揸機
但佢做真係好完美
睇咗少少
原來開場個幕打戲有拍開槍
但又Cut晒
咁都cut
開槍先make sense

原本有幾幕兜頭射
三位designer嘅原案

最好笑最尾打修卡拉打點解咁黑,佢話因為以前細個睇第二集喺夜晚加上個時收得差更黑但佢睇得有趣要重現
就係要cut曬啲連接鏡頭
奄野cosplay 王思聰
葡提子
中間個兩幅咁似the系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞