有咩慘得過做gym要同港女share同一部機?

189 回覆
667 Like 146 Dislike
係廢啊,不過起碼唔會廢到每邊插5kg做row囉

得閒跟阿媽去超市買幾包10公斤米慢慢row重好口廿
同你呢啲垃圾真係講得多真係冇意義
又要串 又要廢 又唔學 唔學之餘仲扮晒蟹教人點做

你健身廢都算啦,腦都冇

幾包十公斤都好意思拎出嚟講返屋企煮飯算啦
D尖撚真係特別麻煩小家
屌嚟屌去 冇人自貼
不嬲誰大誰正確
之前响gym 有個高過我一個頭
成二百幾磅既黑鬼都係咁
我鼓起勇氣問佢
佢話sure
仲搬埋個bench 過黎俾我
果然愈大隻愈nice
認同每個人的程度同目標都唔同,

如果高中生/大專生 barbell bent-over row 5kg 成件事就好合理
而加又唔係鬥重,人地可以有其它運動專項,free weight可以練到協調同穩定性。

做機有機的好,free weight有free weight的好

I have a boyfriend
自己諗啦
咁大個人仲要開聲叫人屌你先識收皮
吹你唔漲嘅
之前問件女仔share佢直接行出門口走
認真 小妹新手時第一次做已經玩2倍體重
都係好易推
有個gym post d人個個吹到DL 四餅五餅,上網討論真係勿認真
笑人做得輕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞