有咩慘得過做gym要同港女share同一部機?

189 回覆
667 Like 146 Dislike
屌你啲gym雞都唔知係咪操玩到輕一輕,legpress每邊10kg都見過,不如你做air squat仲實際
然後每組求其整幾下又抖,一抖就㩒幾分鐘手機,最後前後霸住部機30分鐘

問佢哋幾時完又扮聽歌聽唔到,直接大聲啲又閪你面,掂佢哋拍膊頭分分鐘投訴你騷擾放你想IG公審
好啦,喺隔離唔出聲等吓又可能比佢哋屈𥄫佢

好心唔係操就返歸啦
又針對小妹。。。
通常見到呢d 情況, 寧願去第二部機/ 拎啞鈴做/ 操第二樣野

唔撚想煩
有訓練痕跡或者見慣見熟既師姐都會問下share
好新果d真係廢事煩
女仔做得輕我覺得無問題嘅係霸機有問題姐,我247多數問啲女個陣,明明抖緊都會突然做完之後走,搞到好似趕走人咁
驚人食咗佢
好過訓袋底bench la
唔知係唔好意思定咩啦
你識條能咩。。。不知幾好聞。。。
咁樣可以有效增肌直接吸入大量睪酮

原來係你。。。
跟住返屋企po IG話有個痴線佬係咁望住佢做 仲走黎騷擾佢 嚇到佢即刻走人
20kg
都唔知do what分分鐘行路都高刺激過佢

可能傷殘人士做緊復健掛
怕同你接觸
真心唔明,同埋個啲喺個squat架到用支bar每邊插5kg划船,又或者每邊5kg squat都唔知做乜
見過兩條排骨港女入去玩野
夠膽死一個完全唔做淨係吹水 一個就吹住水做下5-6分鐘先做一組 仲要霸住squat架先好野
我做完12set佢先做完空bar squat
你話squat做得輕我都當你新手純粹熟習下個動作
做機又要做到咁輕,又唔係多下數接近力歇,仲要休息咁耐真係on9

人地操來比賽得唔得
呢啲係做得輕姐,可能真係新手
Leg press做得少過body weight係做乜鳩
你明知自己係新手咁點解玩機玩到熟咗先
你玩機玩到重先再轉free wight都得啦吓話,你一嚟就用free wight重要用咁輕嘅重量好明顯你係連根基都未紥穩啦,唔好見人做乜乜動作就跟住做,為做而做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞