有咩慘得過做gym要同港女share同一部機?

189 回覆
667 Like 146 Dislike
To be honesty 啦,我作為sis, 有時真係唔想同樣衰嘅男人溝通囉
同埋佢地本身都dirty同思想污穢,好難唔反感
咁你鍾意啦,鍾意用1kg又好,空bar做row同squat都好。

祝你日後想用嘅時候前面一堆呢啲人慢慢做啦吓
直接問佢駛唔駛幫手影相,影完好早D還機俾其他人用
見到d人由輕做起,我覺得幾好喎
一個人屌你可能都可以駁下嘴,個個都屌你就自己諗下點解先. Free weight 動作用力同做機可以好唔同,做開機大重量轉free weight ,姿勢唔同好易傷。正確咁用bar,人地做幾重關你鬼事咩。見人做輕啲又睇人唔起,點知原來淨係做機
咁你插落人地用緊嘅機度禮貌上都要問下啦 你岩岩抖夠 比人一野插入嚟 好咩?
On9 知唔知空bar做squat好撚有用
笑撚死只係做機屌人做輕Free Weight
真呀 唔洗拍ig story咩
我同fd輪流自拍 影完仲要修線條 每人做6-8set
一部機用你一個鐘唔過份姐
等唔到未操住其他先囉
男人老狗咁小氣 點識女仔..
見到個個ching拉鐵拉到落底
自己咁廢無謂阻鳩住人操機...
好耐之前有fd 試過想做機,有個醜女霸住左部機,玩電話多個做,咁佢好禮貌問佢介唔介意share,之後條女西西地面話介意,咁個fd 咪側邊睇下電視等下咁,點知條女就講仲有好多組唔知做到幾時,咁個fd 即刻放哂佢d野係部機放野位度,條女放手機係度擺,佢即刻除個健身手套同外套係側邊,之後除鞋放正條女前面行去後面踢幾下沙包又企正係佢前面,不停間隔性做,之後條女自己走
見到咁多連登仔屌
我呢啲新手絲都係唔敢自己入去做
驚做得慢又輕俾人笑又俾人趕
本身跟開女PT細gym做
完咗plan想自立下
我諗都係算鳩數
著鬆身爛衫褲,唔好化妝,做完就執野抹野走唔自拍

或者

化行妝sport bra yoga pant但係唔係做嘅,唔好掂所有equipment ,只係對住鏡自拍同比人睇

就可以
跑步好過,小妹都驚做得輕比人屌
問親都唔會share wor
真 尖嘅門檻好高
轉左會打拳…
嗰個重量你覺得輕 佢唔覺咪得
再者 就算用一個輕嘅重量練習動作模式係好基本嘅事
你做機做到重之後但Free weight唔熟動作去做重仲on9
呢個係一個熟習動作嘅過程,唔係為做而做
做機個動作模式唔同喎,做「熟」去轉free weight???
輕重係相對
你幾搞笑
上面話知道自己廢做唔重,下面話要做機做重做熟先可以做free weight
跟住又唔係新手,唔係新手都一定係廢柴

一個新手肌肉量少 30kg對佢嚟講刺激已經足夠咁佢做 row 有咩問題?
btw 我唔知乜嘢係bow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞